2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!
2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Miért kaptam felszólítást, ha a havi számlám szerint nincs tartozásom?

Ha több Telekom mobil folyószámlával is rendelkezel, előfordulhat, hogy nem az adott számlához kapcsolódó, hanem egy másik folyószámládon áll fenn tartozás.

A tartozást tekintve együtt vizsgáljuk meg az összes érintett folyószámlát, viszont ha csak az egyik folyószámlán van elmaradásod, akkor minden érintett SIM-kártyát SMS formájában értesítünk. Amennyiben ilyen üzenetet kapsz, javasoljuk, hogy mielőbb gondoskodj a számla befizetéséről, mert a következő, a díjmentes értesítést néhány napon belül követő felszólítás már díjköteles lesz. A második fizetési felszólítás díja 750 Ft, mely a következő havi számlában kerül kiterhelésre.

Folyószámlád egyenlegét az online ügyfélszolgálaton vagy a Telekom alkalmazásban díjmentesen  kérdezheted le. A Telekom fiókodban abban az esetben láthatod valamennyi mobil előfizetés egyenlegét, ha korábban az adott folyószámlán beállítottál egy ún. ügyintézésre jogosító telefonszámot (előzőleg mobil hívószámmal, és az 5 jegyű jelszóval belépve).

Ha nem gondoskodsz a lejárt számlád befizetéséről, akkor a korlátozás megkezdése előtt 3 nappal újabb SMS értesítést küldünk.

A leggyorsabb és legegyszerűbb, ha a Telekom alkalmazásban vagy az online ügyfélszolgálatunkon egyenlíted ki bankkártyás fizetéssel a számlád, melyet azonnal könyvelünk a folyószámládon.

Töltsd le az Telekom alkalmazást és fizesd számláid egyetlen kattintással:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).


Utoljára frissítve: 2023. január 25.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!