GYAKORI KÉRDÉSEK

Akkor is be tudok lépni a Telekom online ügyfélszolgálatába, ha már korlátozták a mobil szolgáltatást számlatartozás miatt?

Igen, az online ügyfélszolgálatot akkor is eléred, ha tartozás miatt, illetve saját kérésedre szüneteltetjük, vagy korlátoztuk mobil szolgáltatásaidat.

  • Amennyiben a kimenő és roaming hívásokat korlátoztuk előfizetéseden, ám hívásokat tudsz fogadni, akkor weboldalunkon, a jelszavas belépés után ellenőrizheted díjcsomagodat, szolgáltatásaidat, megnézheted a számlákat, és ki is egyenlítheted azokat. Újabb szolgáltatásokat azonban már nem rendelhetsz a tartozás fennállásának ideje alatt.
  • Abban az esetben viszont, ha már szüneteltettük az előfizetést, tehát már a bejövő hívások lehetőségét is tiltottuk, akkor csak a számlát fizetheted be. Minden más művelet esetén (akár számla megtekintésénél) az alábbi hibaüzenetet láthatod: Nincs jogosultságod az oldal megtekintéséhez. Ugyanez érvényes abban az esetben is, ha a szüneteltetést az előfizető saját kérésére hajtottuk végre.

Számlatartozás miatti felfüggesztésnél (kimenő, bejövő hívások, SMS-ek, és a roaming szolgáltatás tiltásakor) a szolgáltatások visszakapcsolását csak előfizetőnk külön kérésére hajtjuk végre. A visszakapcsolást, tartozásod rendezését követően, legegyszerűbben e-mailben, az előfizető saját kezű aláírásával ellátott szkennelt levél és a befizetési igazolás - pl. netbankod oldaláról letölthető .pdf dukumentum - csatolásával kérheted.

Lejárt, illetve befizetetlen számláid pontos összegét szintén belépés után weboldalunkon vagy a Telekom alkalmazásban tekintheted meg.

Töltsd le a Telekom alkalmazást és fizesd számláidat egy kattintással:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).


Amennyiben a befizetés után mégis látsz olyan tételt az oldalon, melyet a választott fizetési módodtól eltérő csatornán egyenlítettél ki, netán túlfizetésed van, akkor előfordulhat, hogy a számlához automatikusan nem tudtuk hozzárendelni a befizetést.

Egyenlegeddel kapcsolatos észrevételedet legegyszerűbben honlapunkról a "Módosítás, Megrendelés/Számla ügyintézés (másolat, egyenlegközlő, csekk kiküldése, hívásrészletező, fizetési mód)" kategóriát választva jelezheted az előfizető saját kezű, szkennelt aláírásával ellátott levelét csatolva.

Utoljára frissítve: 2023. június 2.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!