Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek
Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mikor vásárolhatok legkorábban új mobiltelefont meglévő havidíjas előfizetésemhez?

Akár már fél év után is vásárolhatsz új készüléket. Erre akkor van lehetőséged, ha meglévő hűségcsoportodra ismét 2 éves hűséget vállalsz legalább annyi és olyan bevont előfizetésre, mint az eredeti hűségszerződésben. Ilyenkor az adható készülékkedvezményt időarányosan elszámoljuk, és levonjuk a vállalt 2 éves hűség időarányos kötbér összegét. Az elszámolás eredményeként kaphatsz készülékkedvezményt, de az is előfordulhat, hogy a kötbér összege nagyobb lesz, mint az újrakötéskor neked járó készülékkedvezmény.

Amennyiben az újrakötéskor a meglévő szolgáltatások mellé újabbakat vonsz be, azaz nagyobb fizetendő havi díjat és így költési szintet vállalsz, a kapható készülékkedvezményt is növelheted.

Amennyiben az újrakötéskor a meglévő szolgáltatásokból egy vagy több megszűnik, illetve a költési szinted csökken, akkor a hűségszerződés is megszűnik és a teljes kötbért ki kell fizetned.

Amennyiben van még olyan otthoni vagy havi díjas mobil előfizetésed, amire eddig nem vállaltál hűséget vagy 1 éves hűségben van, azokra a meglévő hűségcsoportod mellett is vállalhatsz 2 év hűséget egy teljesen külön új hűségcsoportban.

Új készüléket legegyszerűbben az online shopban vásárolhatsz, belépés után.
Az előfizetésedhez tartozó hűségidő lejáratának időpontját legegyszerűbben a Telekom alkalmazásban, az online ügyfélszolgálatunkon, vagy a havi számládon, a "Mobil hívószám" sora alatt találod meg.Töltsd le a Telekom alkalmazást és intézd ügyeidet bárhol, bármikor:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).


Utoljára frissítve: 2022. november 7.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!