2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!
2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mely országokban vehető igénybe a roaming szolgáltatás?

Havi díjas előfizetőinknek és Domino kártyás ügyfeleinknek kínált roaming partnereink listája dinamikusan bővül.

2017. június 15-től változtak az Európai Unión belüli nyilvános hírközlő hálózatok közötti roaming díjak.
EU díjzónán belüli, és EU díjzónán kívüli roaming partnereinkről, az elérhető szolgáltatásokról és az egyes szolgáltatókhoz tartozó roaming díjakról a linkekre kattintva tájékozódhatsz.

Havidíjas előfizetőinknek automatikusan biztosítjuk a roaming szolgáltatást, ha az nincs tiltva az előfizetésen (pl. egyéni kérésre, tartozás miatti egyirányúsítás vagy szüneteltetés miatt).

Domino előfizetőként, lehetőség szerint még a Telekom magyarországi mobilhálózatában aktiváld a Domino Roaming szolgáltatást, ha nem aktív, a *104# kód elküldésével (hívásindításként). Ekkor szinte az összes roaming partnerünk hálózatában tudsz telefonálni, SMS-t küldeni és fogadni (amennyiben egyenleged eléri a választott külföldi szolgáltatónál érvényes roaming perc-, illetve SMS küldési díj összegét), valamint netezni.

Amennyiben telefonod használatához további segítségre van szükséged, ide kattintva elérheted azokat a leggyakoribb általános beállításokat, amelyeket animált lépésekkel és videókkal teszünk még könnyebben áttekinthetővé.

Utoljára frissítve: 2023. március 22.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!