2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit jelent a fordulónapos adatforgalom?

A fordulónapos működés lényege, hogy az adatforgalmat az adott hónap meghatározott napjától egy hónapig mérjük.

Az adatforgalom mennyiségének mérése és a számlázási ciklus tehát különválik egymástól. A mobilinternet-előfizetés illetve adat-díjcsomag havi díját továbbra is az adott hónap első napjától a hónap végéig számlázzuk ki, míg a havi díjban foglalt adatforgalmat  az egyedileg meghatározott fordulónaptól egy hónapon át mérjük.

A fordulónapot minden ügyfél számára egyedileg határozzuk meg a szerződéskötéskor, illetve az adatdíjcsomag bekapcsolásakor. A korábban megadott napot azonban módosíthatjuk.
Az egyedi fordulónap szerinti adatforgalom mérésről, és az érintett díjcsomagokról itt könnyen és gyorsan tájékozódhatsz.

A még felhasználható adatmennyiségedről és a fordulónapodról két helyen tájékozódhatsz:

  • Mobilodról, tabletedről a Telekom alkalmazásban: már közvetlenül a kezdőlapon, az "Áttekintés" menüpontban nézheted meg a még felhasználható adat mennyiségét.
  • Számítógépedről az online ügyfélszolgálatunkra belépve, közvetlenül a kezdőlapon, az "Áttekintés" oldalon, az érintett előfizetés kiválasztása után, a "Beállítások" linkre kattintva, jelenik meg a még felhasználható adat mennyisége és a felhasználható napok száma.

Domino mobilinternet esetében a fordulónap a szolgáltatás bekapcsolásának napja.

Töltsd le a Telekom alkalmazást és tekintsd meg a felhasználható adatforgalmad:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).

Utoljára frissítve: 2022. július 14.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!