2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan tudom több tévékészülékkel használni az IPTV-szolgáltatást?

Több tévékészülék használata esetén annyi IPTV-vevőegységre (set top box) van szükséged, ahány tévékészüléken szeretnéd nézni a szolgáltatást.

Azonban az IPTV-szolgáltatás sávszélesség igénye miatt egy előfizetéshez maximálisan 3 televízión keresztül, és 3 vevőegység használata mellett tudjuk nyújtani a szolgáltatást.
Mivel hálózatunk sávszélessége műszaki okok miatt nem mindenhol egységes, a létesíthető vevőegységek pontos számáról csak műszaki felmérés után tudunk pontos információt adni.

Az IPTV-szolgáltatás részeként egy vevőegységet díjmentesen biztosítunk, a második, illetve harmadik vevőegység plusz havi díj fejében bérelhető, melyek aktuális havi bérleti díja bruttó 870 Ft.

Ahhoz, hogy az élő adást egy gombnyomással megállíthasd, visszatekerhesd, vagy rögzíthesd, meg kell rendelned a Felvétel opciót is, melynek havi díja előfizetésenként bruttó 1100 Ft. További információt a kényelmi funkciókról ide kattintva találsz.

A 1414 telefonszámunkon (Hogyan kommunikáljak Vandával?) kényelmesen megrendelheted a plusz vevőegységet vagy a Felvétel opciót.

Ha több készüléken szeretnéd nézni a TV-t, mint ahány vevőegységed van, ismerd meg a Telekom TV GO-t, amin Telekom TV-előfizetőként külön díj fizetése nélkül nézheted a csatornáidat a laptopon, táblagépen vagy okostelefonon.

Utoljára frissítve: 2022. június 20.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!