GYAKORI KÉRDÉSEK

Milyen szolgáltatás a TV GO és kik használhatják azt?

A TV GO egy online szórakoztató szolgáltatás, amellyel Telekom TV-előfizetőként, kiegészítő szolgáltatásként díjmentesen nézheted a meghatározott TV csatornákat a www.tvgo.hu weboldalon vagy a TV GO mobilalkalmazással (legalább iOS 10, legalább Android 4.4).

Ha nem rendelkezel Telekom TV előfizetéssel, filmkölcsönzés mellett lehetőséged van előfizetni a TV GO TV csomagokra is.

Szolgáltatásunkkal filmeket is kölcsönözhetsz ki egyesével, így a jövőben kedvenc filmjeid már nemcsak tévéden, hanem táblagépeden és okostelefonodon is elérheted megfelelő internetkapcsolat esetén.
Ha filmrajongó vagy, a figyelmedbe ajánljuk a MoziKlub csomagot, mellyel korlátlanul nézheted a csomagban található több, mint 6000 filmet és sorozatot.

A TV GO-t a műsorokkal kapcsolatos cikkek, hírek teszik gazdagabbá. További információkat ide kattintva érhetsz el.

A TV GO szolgáltatást bárki használhatja, aki:

  • Telekom TV előfizető. Ebben az esetben - a TV előfizetésed és a TV GO összekapcsolása után - külön díj fizetése nélkül nézheted a csomagod TV GO-n elérhető csatornáit, illetve filmeket kölcsönözhetsz ki.
  • nem Telekom TV előfizető, de bankkártyás fizetéssel regisztrált felhasználó a Telekom Gyorsfizetés rendszerben. Ebben az esetben a filmkölcsönzés mellett, a TV GO TV csomagokat is megrendelheted.

Egyesíts Magenta 1-ben!

Magenta 1-es előfizetőként a TV GO-val díjmentesen, korlátlan belföldi adatforgalommal tévézhetsz mobilon is. Nézd az élő adást egy időben akár több eszközön, otthon vagy útközben.

Utoljára frissítve: 2019. szeptember 18.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!