Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek
Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek

GYAKORI KÉRDÉSEK

Vásárolhatok új készüléket és megtarthatom a számomat, ha ellopták a telefonomat?

A SIM-kártya pótlását személyesen, üzleteinkben igényelheti meg az előfizető, havi díjas és Domino konstrukciók esetén is.

Foglalj időpontot honlapunkon, ahol kiválaszthatod a Hozzád legközelebb eső üzletünket, és akár az első szabad időpontot is lefoglalhatod.


Töltsd le a Telekom alkalmazást és intézd ügyeidet bárhol, bármikor:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).A kártyapótlás díja bruttó 4500 Ft/alkalom/SIM. A kártyapótlás során a hívószám, és a korábbi egyenlegek nem változnak.

Meglévő havi díjas előfizetésedhez az alábbiak szerint vásárolhatsz új készüléket:

  • Ha már lejárt a korábbi készülékvásárlásból eredő határozott idejű szerződésed, újabb 2 éves hűség vállalásával kedvezményes áron tudsz új telefont vásárolni, ha Telekomos folyószámládon nincs tartozás. A díjcsomagra vállalt 2 éves hűségedért cserébe készülékkedvezményt választhatsz. A rendelést legegyszerűbben online ügyfélszolgálatunkon kezdeményezheted. Amennyiben meglévő díjcsomagodat még 2017. március 24. előtt választottad, akkor a készülékvásárlás előtt át kell váltanod a jelenlegi mobil havi díjas díjcsomagok egyikére.
  • Ha a készülékvásárlásból eredő hűségidőd még nem járt le, listaáron vásárolhatsz új készüléket
  • Amennyiben nincs arany vagy platina szintű szerződésed, akkor az előfizetés vásárlásától számított minimum 7 hó eltelte után vásárolhatsz új készüléket.

Az új készülék védelme érdekében javasoljuk, hogy havi díjas előfizetéssel vásárolt telefonodra köss Készülékbiztosítást Társaságunknál. Ez akár már a készülékvásárlás után is lehetséges online ügyfélszolgálatunkon. Így a biztosítási csomagodban foglalt, előre nem látható káresemények esetén mi gondoskodunk az eszköz pótlásáról. Betöréses lopásra, rablásra, zsebtolvajlásra az Extra vagy az Extra Plusz csomagok nyújtanak védelmet.

Domino előfizetések esetén akkor vásárolhatsz új telefont, ha legalább 12 hónappal korábban aktivált Domino kártyával rendelkezel és a kedvezményes vásárlást megelőző 24 hónapon belül még nem volt készülékvásárlásod. Az új telefon kiválasztása Telekom üzleteinkben lehetséges.

Felhívjuk figyelmed, hogy magánszemélyek legfeljebb 10 db Domino előfizetéssel rendelkezhetnek.

Utoljára frissítve: 2022. november 22.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!