2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Külföldön is felhasználhatom a mobilinternet-csomagokban foglalt adatmennyiséget?

Az EU díjzónában:

A mobilinternet csomagokban foglalt adatmennyiséget külön aktiválás és költség nélkül az EU-ban is úgy használhatod, mintha itthon interneteznél. 4G roaming partnerhálózatainkon pedig nagyobb letöltési sebességet is tapasztalhatsz. A MultiSIM-mel vagy DuoNet kártyával megosztott EU-s internetedet szintén használhatod az EU zónában.

Fontos! Az EU-ban csak a havi díjas csomagodban, valamint a Domino Net internetcsomagokba foglalt adatmennyiséget tudod felhasználni, az egyéb opciókat (pl.: havi díjas előfizetéshez bekapcsolt Diák opciót, Domino feltöltési kedvezményt) nem. Amennyiben elfogyott a díjcsomagodban foglalt internet az EU-ban, vagy Domino előfizetéssel internetezel, akkor válaszd az ExtraNet vagy Domino Net opciókat!

Az EU díjzónán kívüli mobilinternet lehetőségekről itt tájékozódhatsz.

Töltsd le a Telekom alkalmazást és tekintsd meg a felhasználható adatforgalmad:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).


Fontos! Külföldi tartózkodás esetén ne felejtsd el bekapcsolni a készülékeden az Adatroaming engedélyezését! A bekapcsoláshoz - a készüléked kiválasztása után - ide kattintva találsz segítséget.

Utoljára frissítve: 2022. július 4.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!