2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hol találom meg az elektronikus dokumentumokat az online felületen?

A Magyar Telekom által elektronikus formában tárolt, mobil és otthoni szolgáltatásra vonatkozó előfizetői szerződéseiddel és készülékvásárlásaiddal kapcsolatos dokumentumokat az előfizetői jogviszony fennállása alatt bármikor, egyszerűen és kényelmesen elérheted az online ügyfélszolgálatán.

  • Ehhez nem kell mást tenned, mint honlapunk jobb felső sarkában rákattintanod a "Belépés" ikonramajd a megjelenő beléptető ablakban írd be mobil telefonszámodat vagy otthoni előfizetés esetén az MT azonosítódat, valamint a kiküldött egyszer használatos jelszót, majd kattints a „Belépés” gombra.
  • A belépést követően a bal oldalon található menüben a "Dokumentumok" között megtalálod a szerződéseidhez és készülékvásárlásaidhoz tartozó dokumentumokat.
  • A felületen típusonként rendszerezve tekintheted át dokumentumaidat, melyeket keletkezésük időpontja szerint sorba is rendezhetsz.  
  • A kiválasztott dokumentumot a megnevezése mellett található „Letöltés” gombra kattintva nyithatod meg.
  • A dokumentumok a felületen PDF formátumban érhetők el, ezért azok megnyitásához szükséges valamilyen PDF-fájlmegjelenítő segédprogram (Pl.: Adobe Acrobat vagy Adobe Acrobat Reader) telepítése.
  • A dokumentumokat a megnyitás után szükség esetén bármikor ki is nyomtathatod, illetve azokat célszerű a saját gépedre is lementened.

A Telekom üzletekben készült elektronikus iratok hiteles, fokozott biztonságú elektronikus aláírással és időbélyeggel ellátott dokumentumok, amelyek csak elektronikus formában hitelesek.

Utoljára frissítve: 2022. június 28.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!