Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit jelent, hogy a Magenta 1 kedvezménycsomagban a Telekom TV GO és az HBO GO adatforgalma díjmentes?

A Magenta 1 kedvezménycsomagban korlátlan belföldi adatforgalommal biztosítjuk a Telekom TV GO és HBO GO opciót a Magenta 1 mobil havi díjas előfizetésnek, és a vele azonos folyószámlához kapcsolódó, többi havi díjas, illetve mobilinternet előfizetésnek is. 

A díjmentes korlátlan adatforgalom kizárólag belföldi használatra vonatkozik!

A maximális kínált le- és feltöltési sebesség 150/50 Mbit/s a Magenta 1 csomagban érintett folyószámlához kapcsolódó valamennyi SIM-kártyán.

Amennyiben a Magenta 1 kedvezménycsomagba bevont havi díjas mobil előfizetésről éred el a Telekom TV GO  és HBO GO szolgáltatást, úgy az nem fogyasztja az adott mobil díjcsomaghoz tartozó, benne foglalt adatmennyiséget. A Telekom TV GO és HBO GO szolgáltatásunkat táblagépen és okostelefonon használhatod.

A MoziKlub szolgáltatást a Magenta1 csomagba bevonható IPTV Szuper Családi Mozi csomag már tartalmazza. Ha a Magenta1 csomagba Alap vagy Szuper Családi HD díjcsomagot vontál be, 1500 Ft/hó havi díjért veheted igénybe.

További Magenta1 kedvezményeinkről ide kattintva értesülhetsz.

Utoljára frissítve: 2021. április 13.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!