Gyanús linket tartalmazó SMS-t kaptál? Semmiképp NE kattints a linkre!
Olvasd el itt, hogy védekezhetsz a csalás ellen. Ha mégis letöltötted a kártékony alkalmazást, itt találsz segítséget az eltávolításához.
Gyanús linket tartalmazó SMS-t kaptál? Semmiképp NE kattints a linkre!
Olvasd el itt, hogy védekezhetsz a csalás ellen. Ha mégis letöltötted a kártékony alkalmazást, itt találsz segítséget az eltávolításához.

GYAKORI KÉRDÉSEK

A Magenta 1 kedvezménycsomag mellé igénybe vehetek más kiegészítő szolgáltatást is?

Igen.

A Magenta 1 kedvezménycsomagban 100% havidíj-kedvezménnyel, korlátlan használattal biztosítjuk a Telekom TV GO és HBO GO opciót a Magenta 1 mobil havi díjas előfizetésnek, és a vele azonos folyószámlához kapcsolódó, többi havi díjas, illetve mobilinternet előfizetésnek is.

A maximális kínált le- és feltöltési sebesség 150/50 Mbit/s a Magenta 1 csomagban érintett folyószámlához kapcsolódó valamennyi SIM-kártyán.

Magenta 1 ügyfelek díjmentesen vehetik igénybe a mobil előfizetések közötti ingyen beszélgetést biztosító új Családi mobil opciót.

A Családi mobil opció alapfeltétele legalább egy lakossági Telekom mobil havi díjas előfizetés megléte. További négy Domino vagy havi díjas mobil előfizetés vonható be az opcióba. A havi díjas hívószámoknak azonos ügyfél nevén és azonos havi számlán kell szerepelniük, de Domino esetén nem feltétel az ügyfélazonosság.

Az adott csoportba maximum 5 Telekom mobilszám vonható be (ebből maximum 4 Domino előfizetés is lehet).
A mobil hívószámoknak publikus lakossági hang alapú díjcsomagoknak kell lenniük. A kedvezményt üzleti előfizetésekre, lezárt lakossági díjcsomagokra, mobilinternet csomagokra nem biztosítjuk és otthoni hang szolgáltatás esetén sem vehető igénybe.

Az új szolgáltatás hívószámonként 3.000 óra ingyenes mobil hangalapú beszélgetést biztosít minden hónapban, a csoport minden tagja számára, bármilyen időszakban.

A csomagba bevont összes hívószámot SMS-ben értesítjük a kedvezmény aktiválásáról és minden későbbi módosulásról.

További Magenta 1 kedvezményeinkről ide kattintva értesülhetsz.

Amennyiben a Magenta 1 kedvezménycsomaghoz kapcsolódóan egyéb kiegészítő szolgáltatást (pl. HBO MaxPak-ot, Felvétel opciót) is igénybe veszel, úgy annak havi díját a Magenta 1 kedvezménycsomag fizetendő díján felül kell megfizetni, illetve ezekre a kiegészítő szolgáltatásokra nem vonatkozik a 30%-os havidíj-kedvezmény.

Utoljára frissítve: 2021. február 8.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!