2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit kell figyelembe vennem az épületen belüli infokommunikációs hálózat kiépítésekor?

Az újonnan kiépített telekommunikációs és kábel TV szolgáltatások esetén az ügyfelek által megélt élményt gyakran befolyásolja az épületen belüli vezetékek elhelyezése, illetve ezek kiépítésének lehetősége és módja. Ezek az infokommunikációs szolgáltatások zavartalanul csak kiváló színvonalon, valamint jó minőségű alapanyagokból és szabványosan kiépített vezetékeken biztosíthatók.

Meglévő épületek esetében nagy nehézségek és gyakran esztétikai kompromisszumok árán, az ügyfelek hosszabb-rövidebb zavarásával, lehet az utólagosan kiépített vezetékeket rejtetten, a lakótér összképét a lehető legkevésbé befolyásoló, illetve zavaró módon elhelyezni.

A következőkben a műszaki előkészítéshez adunk javaslatokat, ajánljuk segítségünket, a gyengeáramú szolgáltatások igénybevételét támogató infrastruktúra (telefon, LAN, kábel TV) kialakításával kapcsolatban.

Javaslatainkat kérjük, vedd figyelembe:  

  • Ha új családi házat, új társasházat építesz, vagy meglévőt újítasz fel, hőszigetelést készítesz vagy készíttetsz, tetőt építesz át, vagy szigetelsz.
  • Ha még nincs távközlési szolgáltatód, és/vagy kábel TV szolgáltatód; ha van, de a szolgáltatás kiépítésével, a vezetékezéssel, a műszaki megoldással nem vagy megelégedve.
  • A gyengeáramú vezetékek (telefon, internet, LAN, KTV) elhelyezésének optimális kialakításához.  

Kérésedre szívesen segítünk a szakmailag és esztétikailag legjobb megoldás megtalálásában vagy  tanácsadás formájában.

További részleteket a kapcsolódó kérdésekben találhatsz.

Utoljára frissítve: 2022. július 15.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!