2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan alakítsam ki a kábelezést az épületben családi ház esetén (utcáról a házba)?

A csatlakozási lehetőség kiépítése előtt javasoljuk, konzultálj szakemberünkkel!

A kábelek föld alatti bevezetése

Ha meglévő, vagy leendő szolgáltatásaid föld alatt szeretnéd a házba bevezettetni a ház faláig vagy a pincébe, a telekhatárról egy minimum KPE 50 védőcsövet javaslunk kiépíteni 600 mm mélyen, amelyben a föld alatti távközlési kábeleket bevezetjük a házadba.Előzetes egyeztetést követően erről szakértő kollégáink tudnak pontos felvilágosítást adni.

Javasoljuk továbbá, hogy a számodra legkevésbé zavaró helyre, de nyitható módon helyeztess el egy 200x200 mm-es megszakító dobozt!

  • Kérjük,gondolj arra, hogy a védőcső megszakítás nélkül ne legyen 50 m-nél hosszabb! A létesítési időt jelentősen lerövidíti, ha az építés során a védőcsőben egy 1,5- 2 mm átmérőjű acélhuzal is elhelyezésre kerül, amely segíti a kábel behúzását.A védőcső végeit könnyen eltávolítható módon le kell zárni a szennyeződések kizárása (föld, vakolat, állatok stb.) miatt.
  • Amennyiben a kábelt is elő szeretnéd készíttetni, az csakis földkábel típusú legyen, amelynek pontos típusáról - a lakóhelyeden elérhető és megrendelni kívánt szolgáltatások figyelembe vételével - szakértő kollégáink tudnak pontos felvilágosítást adni.

További részleteket a kapcsolódó kérdésekben találhatsz.

Utoljára frissítve: 2022. július 15.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!