2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan vezessem a kábeleket és alakítsam ki a vételi helyet Sat TV esetén?

Amennyiben a TV szolgáltatás biztosítása csak műholdról valósítható meg, a házról/lakásról szabad kilátás szükséges az AMOS műholdra délnyugati irányban, 30 fokos emelkedési szögben.

  • A parabola antenna felszereléséhez antennatartó szerelvények rögzítése szükséges, az épületszerkezet maximum 7 cm átmérőjű függőleges vagy vízszintes vasszerkezetére, oldalfalára, vagy tetőszerkezetére (szabványos 5/4” vagy 6/4”-os horganyzott acélcső).
  • A parabola antennától annyi koax kábel indul el a végpontokig (TV készülékekig), ahány vételi hely van, illetve lesz. (A jelenleg rendszeresített felvevő funkcióval rendelkező végberendezéseinkhez két kábel kiépítése szükséges, ha egyidejűleg más műsort néznél, miközben a felvétel folyik.)
  • Gondoskodni kell megfelelő átmérőjű (min 33 PE-T) és kanyarívű csövezésről, vagy egyéb kábelátvezetési lehetőségről, amin keresztül az antennától a kábelek eljutnak a lakás gyűjtődobozáig, ahonnan a végponti kábelezéssel összeköthető.

A parabola antennáról maximum 8 kivezetés áll rendelkezésre, ezt meghaladó végpontszám esetén „házhálózat” kiépítése szükséges.

További részleteket a kapcsolódó kérdésekben találhatsz.

Utoljára frissítve: 2022. július 15.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!