2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit tehetek, ha többször fizettem be ugyanazt a mobil havi díjas számlát?

A többletet a soron következő számla rendezésekor egyénileg kell figyelembe venned, mert ez mobil előfizetéseknél nem történik meg automatikusan.

Egyenlegrendezés többletfizetés esetén:

Ha a fizetés módja banki átutalás, akkor a következő hónapban a túlfizetéssel csökkentett összeget kell átutalnod (természetesen akkor, ha marad)! Az átutalást kezdeményezheted számlavezető bankodnál vagy akkor internetes banki szolgáltatás (netbank, banki mobilalkalmazás) útján. Kérjük, ügyelj arra, hogy a tranzakció során a közlemény rovatba az aktuális havi számlaszámot tüntesd fel, hogy a könyvelés automatikusan megtörténjen.

Amennyiben postai befizetési megbízás útján (csekken) rendezed számláidat, akkor a befizetés ugyanúgy lehetséges banki utalással a fenti módon, mely által gyorsabbá és kényelmesebbé válhat az ügyintézés számodra.

Mivel a mobil-előfizetések esetén a túlfizetések beszámítása nem automatikus, ha nincs lehetőséged egyéni banki utalásra, ügyfélszolgálatunkon kérheted (írásban, telefonon vagy személyesen), hogy a túlfizetés összegével csökkentsük a következő számládat vagy visszautaljuk a túlfizetés összegét.

Amennyiben a visszautalás bruttó 50.000 Ft vagy azt meghaladó összeg, és az utalást nem a rendszerünkben rögzített lakcímre vagy bankszámlaszámra kéred, akkor a visszautalási igényt kizárólag írásban fogadjuk el.

Ha pl. csoportos beszedési megbízásod van, akkor a túlfizetés visszautalását egyszerűen kérheted elektronikus levélben, az előfizető aláírását tartalmazó szkennelt igény csatolásával.

A kérelemnek tartalmaznia kell:

  • az MT ügyfélazonosítót,
  • az előfizető nevét,
  • a visszautalandó összeget,
  • a visszautalás módját (postai vagy banki),
  • a bankszámlaszámot/postai címet,
  • kapcsolattartó telefonszámot,
  • és a hiteles saját kezű aláírást.

Utoljára frissítve: 2022. április 26.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!