2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogy történik a Magenta 1 kedvezménycsomagba bevont mobil és otthoni szolgáltatások számlázása?

A Magenta 1 kedvezménycsomagot igénybe vevő előfizetők külön kapnak számlát a bevont otthoni és mobil szolgáltatásaikról.

Amennyiben a Magenta 1 kedvezménycsomagba bevont otthoni és mobil előfizetéseidet beregisztrálod a Telekom fiókodba, úgy az egyes előfizetésekhez tartozó szolgáltatásokat, a forgalom és Kapcsolat Program információkat és a számlákat is elérheted, sőt be is fizetheted őket elektronikusan.

A kedvezményben részes otthoni előfizetések fizetendő végső havi díja a Magenta 1 kedvezményen túl függ a bevont díjcsomagokra vállalt határozott időtartamú szerződésektől és a Telekom kedvezménytől, illetve ezekkel együttesen érvényesül.

A kedvezmények érvényesítésének sorrendje:

  1. Havi díjad alapösszegét vesszük kedvezmények nélkül - Kizárólag az otthoni tv, internet és telefon, valamint esetleges Mobil díjcsomagod hang és net havi díjai alapján számoljuk ki a kedvezményt. Az egyéb opciók, kiegészítő szolgáltatások és kedvezmények nem számítanak bele a Telekom kedvezmény számításába.
  2. Levonjuk az érvényes kedvezményeidet - Pl. Mobil díjcsomag esetén az e-Pack vagy a Dominóról havi díjasra váltás esetén járó havidíj-kedvezményt.
  3. Levonjuk a 30%-os havidíj-kedvezményt.

A Magenta 1 kedvezménycsomag fizetendő végső díját az otthoni szolgáltatások előbb részletezett kedvezményezett havi díjai és a választott mobil díjcsomag havi díjának összege adja a kedvezmények érvényesítésével.
A mobil havi számla tartalmazza a Magenta 1-ben elsődlegesként megjelölt mobil előfizetéshez kapcsolódó a Korlátlan TV és film opcióra vonatkozó 100%-os havidíj-kedvezményt.

A Telekom alkalmazással a mobilodon is könnyedén elintézheted ügyeidet, például nyomon követheted Magenta 1 mobil-előfizetésed aktuális egyenlegét, adat- és SMS forgalmát.

Töltsd le a Telekom alkalmazást és intézd ügyeidet bárhol, bármikor:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).


Használd mobil és otthoni szolgáltatások esetén is az Elektronikus számlát, így időt takarítasz meg, és ha minden hónapban online fizeted számláidat, az e-Pack kedvezménnyel a mobil havi díjad is kedvezőbb lesz! Az e-számlát honlapunkon és a Telekom alkalmazásban bárhonnan megnézheted és befizetheted bankkártyával.

Utoljára frissítve: 2022. május 11.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!