GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan használhatom újonnan vásárolt Domino feltöltőkártyás készülékemet?

1. Ismerd meg a készülék működését, az egységkártya elhelyezését, az akkumulátor csatlakoztatását és töltését, a készülék bekapcsolásának módját! Mindehhez segítséget találsz a készülék használati utasításában, illetve Készülékbeállítás oldalunkon.

2. Helyezd be a Domino SIM-kártyádat a készülékbe! A készülék SIM-kártya nélkül csak segélykérésre használható. (A segélykérő hívószáma: 112)

3. Kapcsold be a telefont!

4. Billentyűzd be a plasztik kártyán található 4 jegyű PIN1-kódot. A megadott kódot zárd le a # gomb megnyomásával. Néhány másodperc múlva a készülék feljelentkezik a Telekom mobilhálózatára és készen áll a használatra.

A SIM-kártya plasztik keretét javasoljuk, hogy tartsd meg, mert az ezen található biztonsági kódokra a későbbiekben is szükséged lehet az alábbiak szerint:

  • PIN1: A készülék bekapcsolásakor megadandó kód.
  • PUK1: Előfordulhat, hogy véletlenül leblokkolod SIM-kártyádat. Billentyűzd be a PUK1-kódot, majd a helyes PIN1-kódot, így kártyád ismét használható lesz!
  • PIN2: Számítanod kell arra, hogy bizonyos funkciókat csak úgy fogsz tudni használni, ha először bebillentyűzöd ezt a kódot. Ezekről a funkciókról készüléked használati útmutatójából vagy a Készülékbeállítások oldalon tájékozódhatsz.
  • PUK2: Előfordulhat, hogy véletlenül háromszor egymás után rossz PIN2-kódot adtál meg. Ebben az esetben a PUK2-kóddal feloldhatod a blokkolt funkciót.

A PIN kódot a készüléked menürendszerében, a Beállítások funkción belül módosíthatod. Mobiltelefonod beállításaihoz hasznos, képekkel illusztrált segítséget ide kattintva találsz.

Utoljára frissítve: 2023. április 6.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!