Karácsonyra szeretnél rendelni? Kiszállítással kapcsolatban itt tudsz tájékozódni.
Karácsonyra szeretnél rendelni? Kiszállítással kapcsolatban itt tudsz tájékozódni.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mi a teendőm, ha a mobil előfizetésemen túlfizetés van?

Ha az online önkiszolgáló "Áttekintés" oldalán, a mobil számlád alatt túlfizetési információval találkozol, vagy a számla első oldalán, az "Elszámolási információ" bekezdésnél található nyitó és záróegyenleg mellett negatív előjelű tételt látsz, a túlfizetésből eredő többletet a soron következő számla rendezésekor egyénileg kell figyelembe venned, mert ez automatikusan nem történik meg.

  • Például, ha a fizetés módja banki átutalás, akkor a következő hónapban a túlfizetéssel csökkentett összeget kell átutalnod (természetesen akkor, ha marad).
  • Ha általában postai befizetési megbízás útján (csekken) rendezed számláidat, javasoljuk, hogy ebben az esetben is egyéni banki átutalást válassz, a részösszeg megadása érdekében.

Kérünk, ügyelj arra, hogy a tranzakció során a közlemény rovatba (csak) az aktuális havi számlaszámot tüntesd fel, hogy a könyvelés automatikusan megtörténhessen.

Mivel a mobil-előfizetések esetén a túlfizetések beszámítása nem automatikus, ha nincs lehetőséged egyéni banki utalásra, ügyfélszolgálatunkon kérheted, hogy a túlfizetés összegével csökkentsük a következő számládat vagy visszautaljuk a túlfizetés összegét.

Amennyiben a visszautalás bruttó 50.000 Ft vagy azt meghaladó összeg, és az utalást nem a rendszerünkben rögzített lakcímre vagy bankszámlaszámra kéred, akkor a visszautalási igényt kizárólag írásban fogadjuk el.

Az igényt elektronikus levélben - a "Számlázás, Egyenleg, Reklamáció, Részletfizetés, Túlfizetés/Túlfizetés visszautalása" kategóriát választva - küldd el számunkra, az előfizető aláírását tartalmazó szkennelt kérelem csatolásával.

A kérelemnek tartalmaznia kell:

  • az MT ügyfél-azonosítót,
  • az előfizető nevét,
  • a visszautalandó összeget,
  • a visszautalás módját (postai, vagy banki),
  • a bankszámlaszámot/postai címet,
  • kapcsolattartó telefonszámot,
  • és a hiteles saját kezű aláírást.

Az ügyintézést meggyorsíthatod, ha a szkennelt igény helyett leveledhez 3 személyes adatodat (Előfizető születési dátuma és édesanyjának leánykori neve, utolsó számla sorszáma) is megadod.

Utoljára frissítve: 2022. november 29.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!