GYAKORI KÉRDÉSEK

Mi az a Telekom Wi-Fi Fon?

Fontos!

Annak érdekében, hogy a Telekom Wi-Fi Fon hálózat használata még nagyobb élménnyel járjon, a szolgáltatás jelenleg átalakítás alatt van. Emiatt 2019. augusztus 1-je után a jelenlegi Telekom Wi-Fi Fon szolgáltatás a Telekom által biztosított hozzáféréssel (Alap és Prémium jogosultság) rendelkező felhasználók számára nem lesz elérhető.

A FON applikáción keresztül augusztus 1-jétől a felhasználó eszköze nem csatlakozik a FON HotSpot-okra a korábban Telekom által biztosított felhasználónévvel és jelszóval. Bármely FON HotSpot-hoz történő csatlakozási kísérlet pillanatában egy angol nyelvű csatlakozási hibaüzenettel jelezzük a FON applikációban a Telekom Wi-Fi FON szolgáltatás Telekom által biztosított hozzáférésének megszűnését. 

A Fon hálózathoz való egyéb csatlakozási lehetőségről és feltételeiről bővebb tájékoztatást ide kattintva találsz.


Olyan Wi-Fi hálózat, amivel Telekom mobil ügyfeleinknek - a díjcsomagban foglalt adatforgalmon felül - a Telekom Wi-Fi Fon szolgáltatással korlátlan és díjmentes internetet biztosítunk a világ legnagyobb Wi-Fi hálózatán:

  • a szolgáltatás több, mint 20 millió hotspoton érhető el - Magyarországon közel 2000 településen és a világ 200 országában,
  • már három hálózaton veheted igénybe a biztonságos internetkapcsolatot: vezetékes, mobil és Wi-Fi,
  • mindenütt, minden helyzetben és minden eszközödön elérheted az internetet, távolsági és adatkorlátok nélkül.

További részleteket a szolgáltatásról ide kattintva, illetve a kapcsolódó kérdéseknél találhatsz.

Utoljára frissítve: 2019. augusztus 2.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!