GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan használhatom külföldön a Telekom Wi-Fi Fon-t?

Fontos!

Annak érdekében, hogy a Telekom Wi-Fi Fon hálózat használata még nagyobb élménnyel járjon, a szolgáltatás jelenleg átalakítás alatt van. Emiatt 2019. augusztus 1-je után a jelenlegi Telekom Wi-Fi Fon szolgáltatás a Telekom által biztosított hozzáféréssel (Alap és Prémium jogosultság) rendelkező felhasználók számára nem lesz elérhető.

A FON applikáción keresztül augusztus 1-jétől a felhasználó eszköze nem csatlakozik a FON HotSpot-okra a korábban Telekom által biztosított felhasználónévvel és jelszóval. Bármely FON HotSpot-hoz történő csatlakozási kísérlet pillanatában egy angol nyelvű csatlakozási hibaüzenettel jelezzük a FON applikációban a Telekom Wi-Fi FON szolgáltatás Telekom által biztosított hozzáférésének megszűnését. 

A Fon hálózathoz való egyéb csatlakozási lehetőségről és feltételeiről bővebb tájékoztatást ide kattintva találsz.


Aktiváld az előfizetéseden a Travel & Surf World, Travel & Surf EU S, Travel & Surf EU M, Travel & Surf EU L opciót, és az adott roaming csomag/opció érvényességi idejének végéig eléred a Telekom Wi-Fi Fon Prémium szolgáltatásunkat.

Töltsd le a Telekom Fon mobilalkalmazást Android vagy iOS operációs rendszerű készülékedre, és ezt követően kapcsold be a készülékeden a Wi-Fi-t, majd az SMS-ben kapott felhasználónévvel és jelszóval lépj be az alkalmazásba.

Bekapcsolt Wi-Fi és elérhető hálózat esetén a készüléked automatikusan átvált az ingyenes és korlátlan Wi-Fi hálózatra.
Sőt a Telekom Fon alkalmazás térképének segítségével - akár offline állapotban is - a hozzád legközelebbi hotspothoz navigálhatod magad.

Utoljára frissítve: 2019. október 8.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!