GYAKORI KÉRDÉSEK

Biztonságos marad az otthoni internetem, ha Telekom Wi-Fi Fon Hotspot tartozik az vezetékes internet előfizetésemhez?

Fontos!

Annak érdekében, hogy a Telekom Wi-Fi Fon hálózat használata még nagyobb élménnyel járjon, a szolgáltatás jelenleg átalakítás alatt van. Emiatt 2019. augusztus 1-je után a jelenlegi Telekom Wi-Fi Fon szolgáltatás a Telekom által biztosított hozzáféréssel (Alap és Prémium jogosultság) rendelkező felhasználók számára nem lesz elérhető.

A FON applikáción keresztül augusztus 1-jétől a felhasználó eszköze nem csatlakozik a FON HotSpot-okra a korábban Telekom által biztosított felhasználónévvel és jelszóval. Bármely FON HotSpot-hoz történő csatlakozási kísérlet pillanatában egy angol nyelvű csatlakozási hibaüzenettel jelezzük a FON applikációban a Telekom Wi-Fi FON szolgáltatás Telekom által biztosított hozzáférésének megszűnését. 

A Fon hálózathoz való egyéb csatlakozási lehetőségről és feltételeiről bővebb tájékoztatást ide kattintva találsz.


Igen, mivel az otthoni és a Telekom Wi-Fi Fon hálózat között nincs kapcsolat, ezért az adataidhoz nem férhet hozzá más Telekom Wi-Fi Fon felhasználó.

A nyilvános Telekom Wi-Fi Fon hálózaton végzett letöltés és tevékenység pedig ellenőrizhető módon egy másik felhasználó által generált forgalomnak minősül, azaz a te adatforgalmadat nem befolyásolja.

Utoljára frissítve: 2020. július 14.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!