Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan juthatok ügyintézőhöz a Telekom chat-en és milyen témákban kaphatok ott segítséget?

Chat ügyintézőinkkel kétféleképpen veheted fel a kapcsolatot:

  • amennyiben elérhető, válaszd ki a honlap bal oldali sávjában a magenta színű háttérben megjelenő Chat gombot;
  • miközben a honlapon böngészel, egy felugró ablakban, a "Chat megnyitása" feliratra klikkelve indíthatod a chates beszélgetőablakot, és kérheted ügyintézőink segítségét.

A chat-ügyintézés lehetőségét hétfőtől péntekig, 7-22 óra között, hétvégén és ünnepnapon 7-20 óra között biztosítjuk.
Ha ebben az időszakban mégsem jelenik meg a chat-ablak vagy a Chat gomb, az azt jelenti, hogy ügyintézőink foglaltak. Ilyen esetben, javasoljuk, térj vissza kicsit később az oldalunkra.

Az alábbi témákban fordulhatsz hozzánk segítségért:

  • Honlapunkon kapható készülékek (mobil- és vezetékes telefonok, tabletek, notebook-ok), tartozékok és egyéb készülékek megrendelési folyamatával, fizetési és szállítási feltételeivel kapcsolatban.
  • Ügyintézőnk szívesen segít Neked, hogy a megrendelés egyes lépéseit saját eszközödön sikeresen elvégezhesd, eközben felmerülő kérdéseidre is választ ad, hiszen célunk az, hogy a számodra legmegfelelőbb terméket, a legjobb konstrukcióban vásárold meg online áruházunkban.
  • Ügyfélszolgálatunk emellett várja szerződéseidet, szolgáltatásaidat, díjcsomagjaidat, számládat érintő kérdéseidet, de egy esetleges hiba észlelése esetén is bejelentést tehetsz.

Fontos, hogy ez esetben készítsd elő MT-ügyfélazonosítódat, vagy az érintett mobil előfizetés számát, és legyen Nálad kapcsolattartói mobil készüléked is, mert a saját szerződéshez kapcsolódó konkrét kérdés megválaszolásához jogosultság-ellenőrzésre van szükség.
Ilyenkor egy egyszer használatos kódot küldünk ki SMS-ben, és a megfelelő számsor chat-ablakba való beírását követően már személyre szabott segítséget tudunk adni.

Utoljára frissítve: 2022. augusztus 11.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!