GYAKORI KÉRDÉSEK

Melyik típusú digitális elosztón (HGW-n) vehető igénybe a Telekom Wi-Fi Fon szolgáltatást?

Fontos!

Annak érdekében, hogy a Telekom Wi-Fi Fon hálózat használata még nagyobb élménnyel járjon, a szolgáltatás jelenleg átalakítás alatt van. Emiatt 2019. augusztus 1-je után a jelenlegi Telekom Wi-Fi Fon szolgáltatás a Telekom által biztosított hozzáféréssel (Alap és Prémium jogosultság) rendelkező felhasználók számára nem lesz elérhető.

A FON applikáción keresztül augusztus 1-jétől a felhasználó eszköze nem csatlakozik a FON HotSpot-okra a korábban Telekom által biztosított felhasználónévvel és jelszóval. Bármely FON HotSpot-hoz történő csatlakozási kísérlet pillanatában egy angol nyelvű csatlakozási hibaüzenettel jelezzük a FON applikációban a Telekom Wi-Fi FON szolgáltatás Telekom által biztosított hozzáférésének megszűnését. 

A Fon hálózathoz való egyéb csatlakozási lehetőségről és feltételeiről bővebb tájékoztatást ide kattintva találsz.


Jelenleg a Sercomm Speedport W 724V digitális elosztó alkalmas a Wi-Fi Fon szolgáltatásra.

Az elosztó típusát annak hátoldalán találod meg.

Felhívjuk figyelmedet, hogy amennyiben más típusú digitális elosztóval rendelkezel, nincs lehetőségünk arra, hogy azt Telekom Wi-Fi Fon-képes elosztóra lecseréljük, vagy létesítéskor ilyet biztosítsunk, ugyanis a szolgáltatás bővítése folyamatosan és ütemezetten történik.

Utoljára frissítve: 2019. december 10.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!