Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek
Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek

GYAKORI KÉRDÉSEK

Néhány segítő információ a pályázói adatbázisba való regisztráláshoz

A pályázói adatbázisba sikeres regisztráció után tudod megadni és feltölteni az adataidat.
A sikeres regisztráció azért is fontos, hogy a működőképes e-mail címed rögzítésre kerüljön az adataid között.

Az adataidat azért kell az általunk megadott struktúrában rögzíteni, mert csak ebben a formában tudjuk ellenőrizni, illetve keresni a kiírási feltételeknek történő megfelelésedet.

Minden felületen összetartozó adatokat kell beírnod (pl. iskolai végzettség esetén: végzettség időpontja, helyszíne, iskola fajtája stb.), majd mentés után a felület kiürül és lehetőséged van újabb végzettséget rögzíteni.

Miután minden felületet kitöltöttél, újra egészében megtekintheted a beírt adatokat, az esetleges hiányosságok esetén visszaléphetsz és kiegészítéseket tehetsz.

Ügyelj arra, hogy ha hirdetésre jelentkezel, akkor a Regisztráció és az Önéletrajzod feltöltése után (melynek aktív státuszúnak kell lennie), a hirdetési felület Jelentkezés gombjával kapcsolódhatsz a pályáztatáshoz.

Utoljára frissítve: 2022. november 29.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!