2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit tegyek, ha nem szeretnék az adatbankban elérhető lenni, de pályázni szeretnék?

Az alábbi lehetőséggel lényegesen gyorsabban rögzítheted a szükséges adataidat és pályázói szándékod.

Ebben az esetben kizárólag a te általad szerkesztett önéletrajz lehet kiindulópont a pályázatok összehasonlításakor.

 • Regisztrálj! – lehetőleg akkor, amikor van időd az adatrögzítést folytatni, és lehetőleg pontosan, mert ha hibás a megadott e-mail címed, a rendszer nem tudja kiküldeni a jelszavadat.
 • Lépj be a választott azonosítóddal és a rendszer által kiküldött jelszóval!
  • A Saját adatok feltöltése/módosítása menüpont alatt indulj el. A Személyes adataid feltöltése az elérhetőséged miatt fontos. (2 perc)
  • Kérlek, rögzítsd egy – legmagasabb – Iskolai végzettséged. (3 perc)
  • Jelöld meg az általad megpályázni kívánt pozíciónak megfelelő Tevékenységi területet, és válaszd ki a Földrajzi orientációnál a pályázni kívánt pozíció helyszínét. (1 perc)
  • Az Egyedi önéletrajz felületen a korábban elkészített önéletrajzodat (kép nélkül) helyezheted el másolással (Ctrl C – Ctrl V), illetve képet csatolhatsz a Tallózó segítségével. (2 perc)
  • Az "Aktiválás" menüpontra lépve megtekintheted az adatbankban rögzített összes adatod, ellenőrizheted annak helyességét, és a pipa behelyezésével aktiválhatod az önéletrajzod, mely szükséges a pozícióra történő jelentkezéshez.
 • Aktív státuszú önéletrajzoddal (Légy bejelentkezve), lépj be az általad kiválasztott pozíció hirdetési felületére, és az oldal alján található Jelentkezés gombon keresztül:
  • Néhány a pozícióval összefüggő szempontnak megfelelően kell minősítened magad. (1 perc)
  • Majd egy szerkeszthető szövegfelületet kapsz a motivációs leveled elkészítésére. Amennyiben ezt is korábban elkészítetted már, nyugodtan másold be (Ctrl C – Ctrl V). (1 perc)

Sikeres pályázást!

A rendszeren keresztül történőjelentkezéssel megkönnyíted a kiválasztást végző szakembereink munkáját,ugyanakkor pontosabb ügyfélkezelésre, tájékoztatásra számíthatsz. Megértésedet köszönjük!

Utoljára frissítve: 2022. április 28.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!