2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit jelent a hűségkedvezmény?

Hűségedet kedvezményekkel jutalmazzuk:

Mobil előfizetés esetén

Készülékkedvezmény: Amennyiben két éves hűségidőt vállalsz Mobil díjcsomagodra, akkor kedvezményesen vásárolhatsz otthoni, vagy mobil készüléket. Minél nagyobb havi díjú díjcsomag-kombinációt választasz, annál nagyobb mértékű kedvezményt adunk. Ezt tetszésed szerint használhatod fel egy vagy több készülék (mobiltelefon, tablet, laptop), illetve tartozék vásárlásra, a szerződéskötés pillanatában.

Havidíj-kedvezmény: ha Dominóról váltasz havi díjas előfizetésre, és csak 1 éves hűségidőt vállalsz, a hang díjcsomagra 3 hónapig havidíj-kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény mértékét alapvetően a választott hang díjcsomag határozza meg, csak mobilinternet csomag esetén nem biztosítunk kedvezményt. Az 1 éves hűségidő lejártát követően a havi díj nem változik. Fontos, hogy 1 éves hűség vállalása estén készüléket csak listaáron (azaz egy összegű fizetéssel, kedvezmények nélküli áron), vásárolhatsz.

Otthoni előfizetés esetén

2 éves hűségidőt csak abban az esetben vállalhatsz a Telekom TV, otthoni internet vagy otthoni telefon szolgáltatásra, ha a megrendelésedhez eszközt (TV-készülék, laptop, tablet vagy mobiltelefon) is vásárolsz.
1 éves hűség vállalása esetén a díjcsomagod havi díjából 1 havi havidíj-kedvezményt biztosítunk. Az 1 éves hűségidő lejártát követően a havi díj nem változik.

Telekom kedvezmények

A hűségkedvezményen felül további 15%, 20% vagy akár 30%-os havidíj-kedvezményt biztosítunk mobil és otthoni szolgáltatásaid havi díjából is. Minél több szolgáltatásunkat veszed igénybe, annál nagyobb kedvezményt kaphatsz!

20% kedvezmény 2 vagy 3 otthoni szolgáltatás esetén: a 20%-os havidíj-kedvezménnyel az egy folyószámládon lévő két eltérő típusú otthoni szolgáltatásod, valamint a kapcsolódó mobil folyószámlán lévő Mobil díjcsomagjaid havi díját egyaránt csökkentjük.
15% kedvezmény 2 vagy több mobil díjcsomagos előfizetés esetén: válaszd új Mobil vagy Net díjcsomagjainkat, és ha legalább 2 előfizetésed van azonos folyószámlán, mindegyik havi díját 15%-os kedvezménnyel csökkentjük.
30%-os kedvezmény: egyesítsd Magenta 1-ben a legalább két eltérő otthoni (tv, internet vagy telefon) és egy mobil-előfizetésed, és mi 30% havidíj-kedvezménnyel csökkentjük a havi díjad.
Amennyiben több otthoni Telekom szolgáltatással és legalább egy Domino előfizetéssel rendelkezel, regisztráld össze Magenta 1 Domino csomagba, 3000 Ft feletti feltöltés esetén dupla feltöltési bónuszt adunk:
100 perc hálózaton belüli belföldi beszélgetés: amely a feltöltéstől számított 7 naptári napon belül használható fel.
Ha Telekom alkalmazással töltöd fel az egyenleged, a percek mellett további 1 GB adatforgalom: amely belföldön és EU roaming helyzetben is 7 naptári napon belül használható fel (összesen 100 perc és 1 GB).

Jó ha tudod!

Hűséget vállalhatsz egy vagy több mobil és otthoni szolgáltatásra (hűségcsoportba vonva) és azok költési szintjére. A költési szint a választott díjcsomagok együttes havidíjának összege (kedvezmények nélkül). Költési szinteden belül hűségidő alatt is változtathatod a díjcsomagodat, havonta egyszer díjmentesen. Ha a vállalt költési szinted alá váltasz, kötbért kell fizetned.    

Utoljára frissítve: 2022. július 15.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!