Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit jelent a hűségkedvezmény?

Hűségedet kedvezményekkel jutalmazzuk:

Mobil előfizetés esetén

Készülékkedvezmény: Amennyiben két éves hűségidőt vállalsz Mobil díjcsomagodra, akkor kedvezményesen vásárolhatsz otthoni, vagy mobil készüléket. Minél nagyobb havi díjú díjcsomag-kombinációt választasz, annál nagyobb mértékű kedvezményt adunk. Ezt tetszésed szerint használhatod fel egy vagy több készülék (mobiltelefon, tablet, laptop), illetve tartozék vásárlásra, a szerződéskötés pillanatában.

Havidíj-kedvezmény: ha Dominóról váltasz havi díjas előfizetésre, és csak 1 éves hűségidőt vállalsz, a hang díjcsomagra 3 hónapig havidíj-kedvezményt biztosítunk. A kedvezmény mértékét alapvetően a választott hang díjcsomag határozza meg, csak mobilinternet csomag esetén nem biztosítunk kedvezményt. Az 1 éves hűségidő lejártát követően a havi díj nem változik. Fontos, hogy 1 éves hűség vállalása estén készüléket csak listaáron (azaz egy összegű fizetéssel, kedvezmények nélküli áron), vásárolhatsz.

Otthoni előfizetés esetén

2 éves hűségidőt csak abban az esetben vállalhatsz a Telekom TV, otthoni internet vagy otthoni telefon szolgáltatásra, ha a megrendelésedhez eszközt (TV-készülék, laptop, tablet vagy mobiltelefon) is vásárolsz.
1 éves hűség vállalása esetén a díjcsomagod havi díjából 1 havi havidíj-kedvezményt biztosítunk. Az 1 éves hűségidő lejártát követően a havi díj nem változik.

Magenta 1 kedvezmény

A hűségkedvezményen felül további Magenta 1 havidíj-kedvezményt biztosítunk mobil és otthoni szolgáltatásaid havi díjából is. Egyesítsd Magenta 1-ben a legalább két eltérő otthoni (tv, internet vagy telefon) és egy mobil-előfizetésed, és mi Magenta 1 havidíj-kedvezménnyel csökkentjük a havi díjad.

Jó ha tudod!

Hűséget vállalhatsz egy vagy több mobil és otthoni szolgáltatásra (hűségcsoportba vonva) és azok költési szintjére. A költési szint a választott díjcsomagok együttes havidíjának összege (kedvezmények nélkül). Költési szinteden belül hűségidő alatt is változtathatod a díjcsomagodat, havonta egyszer díjmentesen. Ha a vállalt költési szinted alá váltasz, kötbért kell fizetned.    

Utoljára frissítve: 2022. szeptember 9.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!