Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek
Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit jelent a hűségkedvezmény?

Hűségedet kedvezményekkel jutalmazzuk:

Készülékkedvezmény: előfizetéseidre készülékvásárláskor felhasználható készülékkedvezményt kaphatsz, ha előfizetéseidet hűségcsoportba vonod és mindegyik bevont szolgáltatásra 2 év hűséget válalsz. A készülékkedvezmény részleteit itt találod.

Havidíj-kedvezmény: 1 éves hűség vállalása esetén a díjcsomagod havi díjából - a promóciótól függően - meghatározott ideig havidíj-kedvezményt biztosítunk. Ha Dominoról váltasz havi díjas előfizetésre, és 1 éves hűségidőt vállalsz, kedvezményt kaphatsz, melyről bővebb információt itt találsz.

Az 1 vagy 2 éves hűségidő lejártát követően a havi díj nem változik.

Magenta 1 kedvezmény

A hűségkedvezményen felül további Magenta 1 havidíj-kedvezményt biztosítunk mobil és otthoni szolgáltatásaid havi díjából is. Egyesítsd Magenta 1-ben a legalább két eltérő otthoni (tv, internet vagy telefon) és egy mobil-előfizetésed, és mi Magenta 1 havidíj-kedvezménnyel csökkentjük a havi díjad. Erről itt olvashatsz bővebben.

Utoljára frissítve: 2022. november 29.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!