GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit jelent a Telekom kedvezmény?

Az egy háztartásban lévő otthoni illetve mobil előfizetéseid számától függően 20 vagy akár 30%-os Telekom kedvezményt biztosítunk számodra.

  • A 20%-os Telekom kedvezmény azon ügyfeleink számára vehető igénybe, akik egy folyószámlán rendelkeznek legalább 2 vagy 3 különböző típusú otthoni előfizetéssel (tv, internet, telefon), valamint, egy vagy több olyan mobil előfizetéssel is, melyet hozzáregisztráltál az otthoni folyószámládhoz. Ebben az esetben otthoni tv, internet és telefon szolgáltatásaid és mobil-előfizetéseid havi díjából is 20% kedvezményt adunk!
  • 20%-os kedvezmény, ha nincs otthoni előfizetésed, de legalább 2 mobil-előfizetésed van azonos folyószámlán. Egy kivételével mindegyik havi díját csökkentjük 20%-kal.

Fontos, hogy a Telekom kedvezmény igénybevételéhez össze kell regisztrálnod otthoni és mobil előfizetéseidet egy közös folyószámlára. Mindezt a 1414-es szám felhívásával telefonon, vagy üzleteinkben kezdeményezheted.

Magenta 1 - 30 % havidíj-kedvezmény:

Érdemes megtekintened a Magenta1 díjcsomag kedvezményünket is, mellyel már 30% havidíj-kedvezmény lehet a tiéd, valamint új vagy meglévő Magenta 1-eseként akár 30 000 Ft extra kedvezményt adunk bármely készülék árából, ha a Magenta 1 csomagba bevont összes szolgáltatásra 2 év hűségidőt vállalsz.

Utoljára frissítve: 2019. október 17.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!