2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit jelent a Telekom kedvezmény?

Az egy háztartásban lévő otthoni illetve mobil előfizetéseid számától függően 20 vagy akár 30%-os Telekom kedvezményt biztosítunk számodra.

  • A 20%-os Telekom kedvezmény azon ügyfeleink számára vehető igénybe, akik egy folyószámlán rendelkeznek legalább 2 vagy 3 különböző típusú otthoni előfizetéssel (tv, internet, telefon). Ebben az esetben otthoni tv, internet és telefon szolgáltatásaid havi díjából is 20% kedvezményt adunk!
  • 15%-os kedvezmény, ha nincs otthoni előfizetésed, de legalább 2 Mobil díjcsomagos előfizetésed van azonos folyószámlán, akkor mindegyik előfizetésed havi díját csökkentjük 15%-kal.

Fontos, hogy a Telekom kedvezmény igénybevételéhez össze kell regisztrálnod otthoni és mobil előfizetéseidet egy közös folyószámlára. Mindezt a 1414-es szám felhívásával telefonon, vagy üzleteinkben kezdeményezheted.

Magenta 1 - 30 % havidíj-kedvezmény:

Érdemes megtekintened a Magenta1 díjcsomag kedvezményünket is, mellyel már 30% havidíj-kedvezmény lehet a tiéd, valamint új vagy meglévő Magenta 1-eseként akár 30 000 Ft extra kedvezményt adunk bármely készülék árából, ha a Magenta 1 csomagba bevont összes szolgáltatásra 2 év hűségidőt vállalsz.

Utoljára frissítve: 2022. június 10.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!