Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!
Ha be szeretnél lépni az online fiókodba, itt teheted meg!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit jelent a költési szint?

Hűséget vállalhatsz egy vagy több mobil és otthoni szolgáltatásra (hűségcsoportba vonva) és azok költési szintjére. A költési szint a választott díjcsomagok együttes havidíjának összege (kedvezmények nélkül). Költési szinteden belül hűségidő alatt is változtathatod a díjcsomagodat, havonta egyszer díjmentesen. Ha a vállalt költési szinted alá váltasz, kötbért kell fizetned.
A vállalt költési szintet és az ehhez kapcsolódó kötbér feltételeket és annak mértékét szerződésben rögzítjük.

Készülékkedvezmény: minden hang és/vagy adat díjcsomag kombinációs költési szinthez tartozik egy előre meghatározott kedvezmény keret, melyet szabadon elkölthetsz készülék-és tartozékvásárlásra is.

A kedvezményes készülékajánlatunkat - akár részletfizetéssel, akár egyösszegű fizetéssel - abban az esetben veheted igénybe, ha előfizetésedre 2 éves hűségszerződést vállalsz.

Online megrendelés esetén a rendelés leadása esetén tájékoztatunk a kedvezményekről, személyes vásárlás előtt pedig üzleteinkben, a szerződéskötés során tájékozódhatsz.

Amennyiben nem vállalsz hűségszerződést, vagy csak 1 éves hűséget választasz, a készülékeket listaáron, egy összegű fizetéssel vásárolhatod meg.

Utoljára frissítve: 2022. szeptember 19.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!