Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek
Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek

GYAKORI KÉRDÉSEK

Kik vehetik igénybe a Mobil díjcsomag-kombinációkat?

A Mobil díjcsomag-kombinációkat meglévő és új (18. életévüket betöltött) előfizetőink vehetik igénybe, készülékvásárlás során, illetve akkor is, ha csupán előfizetést (SIM-kártyát) szeretnének:

  • Átváltással korábbi havi díjas mobil díjcsomagról, akár hűségidőd alatt is. Meglévő Next, Move, Like vagy más díjcsomagodról is átválthatsz akár a hűségidő alatt is, akár a hűségidő megújításával.
  • Domino díjcsomagodról új havi díjas előfizetésre váltással.
  • Számhordozással, másik szolgáltatónál használt hívószámodat megtartva is élvezheted a Mobil díjcsomagok és a Telekom kedvezmények előnyeit.

Fontos! Ha régi előfizetésedet cserélnéd le az új mobil díjcsomagokra, de még nem járt le a hűségidőd, akkor figyelembe kell venned:

Hűséget vállalhatsz egy vagy több mobil és otthoni szolgáltatásra (hűségcsoportba vonva) és azok költési szintjére. A költési szint a választott díjcsomagok együttes havidíjának összege (kedvezmények nélkül). Költési szinteden belül hűségidő alatt is változtathatod a díjcsomagodat, havonta egyszer díjmentesen. Ha a vállalt költési szinted alá váltasz, kötbért kell fizetned.

A díjcsomag-kombinációkat megrendelheted:

  • online az itt található díjcsomag varázslóval,
  • e-mailben, az előfizető szkennelt aláírásával ellátott igény csatolásával,
  • telefonon a 1414-es számunkon.

Arról, hogy pontosan milyen feltételekkel válthatod át mobil havi díjas díjcsomagodat, ide kattintva tájékozódhatsz.

Töltsd le a Telekom alkalmazást és intézd ügyeidet bárhol, bármikor:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).

Utoljára frissítve: 2022. november 29.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!