2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!
2023. március 1-től inflációkövető díjkorrekciót hajtunk végre. Tudj meg többet a részletekről!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Milyen eszközök/készülékek kellenek az IPTV szolgáltatás használatához? 

A rendszer fontos eleme a vevőegység (Set Top Box), amely az internethálózaton keresztül érkező digitális IP-jelfolyamot alakítja át a hagyományos televíziókészüléken élvezhető műsorrá.

A szolgáltatás igénybevétele esetén a korábban megszokott modem helyett egy digitális elosztóra, vagyis egy többfunkciós, univerzális hálózati eszközre van még szükség, amely szétválasztja az egyben érkező, különböző szolgáltatásokat (hang, internet, vezetékes interaktív TV).
Ez a készülék nem csak a vevőegységet csatlakoztathatja a hálózatra, hanem a számítógépet és telefonkészüléket is.

Az IPTV adását mind a hagyományos, mind plazma, LCD és LED tévén keresztül is nézheted, mivel a vevőegységen négyfajta kimenet is található (scart, s-video, composite és HDMI).
A szolgáltatás részeként scart vagy HDMI csatlakozót biztosítunk ügyfeleinek. Azt, hogy a tévé készülékeden milyen csatlakozó van, legkönnyebben úgy tudhatod meg, ha megnézed készüléked hátoldalát.

Az IPTV szolgáltatás díja tartalmazza a fent említett készülékek (IPTV vevőegység, digitális elosztó) használatát 1 vevőegység esetén.

A készülékek használatával, beállításával kapcsolatos hasznos információkat a kapcsolódó kérdések között olvashatsz, illetve letölthető anyagokat itt találod meg, valamint ide kattintva interaktív segítséget találsz IPTV használatához.

Utoljára frissítve: 2023. január 25.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!