2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Milyen feltételekkel tudok külföldön telefonálni/internetezni Mobil díjcsomagommal?

Telefonálás külföldön

A Mobil díjcsomagokban foglalt lebeszélhetőség az alábbiak szerint alakul:

  • Mobil XS díjcsomaggal a díj egységesen 37 Ft/perc és SMS bármely magyar vagy EU-s hálózatba, alapdíjas irányba.
  • Mobil S díjcsomaggal a 80 percet vagy SMS-t az EU-ban is felhasználhatod. Ezt követően a díj egységesen 37 Ft/perc és SMS bármely magyar vagy EU-s hálózatba, alapdíjas irányba.
  • Mobil M díjcsomaggal a 30 percet vagy SMS-t az EU-ban is felhasználhatod. Ezt követően a díj egységesen 37 Ft/perc SMS bármely magyar vagy EU-s hálózatba, alapdíjas irányba.
  • Mobil L díjcsomagot külön díj nélkül használhatod az EU-ban, ha belföldi alapdíjas számot hívsz vagy arra küldesz SMS-t. Ha EU-s országba telefonálsz vagy SMS-ezel alapdíjas irányba, a díj egységesen 37 Ft/perc és 25 Ft/SMS.
  • Mobil XL díjcsomagodat külön díj nélkül használhatod az EU-ban, ha belföldi vagy EU-s alapdíjas számot hívsz vagy arra küldesz SMS-t.

A további hívásindítási és fogadási díjakról ide kattintva tájékozódhatsz, díjcsomagonkénti bontásban.

Internetezés külföldön

A Net csomagokat külön díj és aktiválás nélkül használhatod az EU-ban is. Ha elfogy az adatkereted, az ExtraNet eseti forgalombővítő opciókkal megnövelheted a felhasználható adatmennyiséget.

Ha EU-n kívül utazol, havi díjasként és Dominósként is a Világ NET 2GB opciót választhatod.

Fontos!
Nagy-Britannia - a megvalósult Brexit ellenére - 2021. január 1-jétől is az EU díjzónába tartozó országok között marad.
Amennyiben ebben változás következik be, azt a Telekom ÁSZF módosítással - és ahhoz tartozó előfizetői értesítéssel kezeli a jövőben.

Utoljára frissítve: 2022. április 28.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!