Karácsonyra szeretnél rendelni? Kiszállítással kapcsolatban itt tudsz tájékozódni.
Karácsonyra szeretnél rendelni? Kiszállítással kapcsolatban itt tudsz tájékozódni.

GYAKORI KÉRDÉSEK

Milyen adatok szükségesek a Domino adategyeztetéshez?

Az alábbi adatok szükségesek:

 • az előfizető neve,
 • okmány száma (online: személyi igazolvány, telefonon, illetve személyesen: személyi igazolvány, magyar útlevél vagy jogosítvány),
 • születési helye [az okmányon található pontos, eltérés nélküli módon kell beírni: pl.  BUDAPEST 09 (MAGYARORSZÁG)  vagy külföldi születési hely esetén pl. ORADEA (NAGYVÁRAD, ROMÁNIA) ],
 • születési idő,
 • anyja neve,
 • e-mail címe,
 • értesítési mobil telefonszáma,
 • lakcíme.

Az egyeztetést kezdeményezheted:

 • online a "Megadom az adataimat" gombra kattintva,
 • a 06 (80) 630-045 telefonszámunkon (minden nap 7 és 22 óra között) - ebben az esetben a hívást arról a telefonszámról kell kezdeményezned, amivel kapcsolatban egyeztetni szeretnél, illetve
 • üzleteinkben.

Fontos tudnivaló, hogy az online és személyes ügyintézésnél is ott kell lenni nálad annak a SIM-kártyának - telefonba helyezve -, amellyel kapcsolatban egyeztetni szeretnél. 

Az egyeztetés során az érintett hívószámra egyszer használatos jelszót küldünk ki, mellyel visszaigazolod, hogy az előfizetést valóban te használod.

Az online adategyeztetés előtt ide kattintva ellenőrizheted az azonosító okmányod érvényességét, és a benne szereplő adatok megadásának helyességét. Fontos, hogy a Telekommal történő adategyeztetést ez a lekérdezés nem váltja ki!


Amennyiben hibaüzenettel találkozol, az alábbi információk lehetnek segítségedre:

Új típusú személyi igazolvány esetén pontosan ugyanúgy kell beírni minden adatot, ahogy az okmányban szerepel. Sok esetben a város mellett zárójelben Magyarország is szerepel pl. Szolnok (Magyarország). Ilyenkor a felületre is így kell beírni.

Ideiglenes személyi igazolvánnyal az adategyeztetés nem lehetséges! Ez esetben útleveled, vagy jogosítványod adatai szükségesek.

Régi típusú személyi igazolvány esetén a személyi igazolványszámot próbáld szóközök kihagyásával rögzíteni. Ha ez sem hoz megoldást, próbáld meg a rögzítést később, kb. 10 nap múlva elvégezni.

Címed beírása után előfordulhat, hogy a felület a cím megerősítését kéri, illetve a begépelt címhez legközelebb állót be is jelöli. Ha a beírt cím megfelelő, természetesen továbbhaladhatsz. Kérjük, emellett ügyelj arra is, hogy a házszám után NE tegyél pontot!

Amennyiben olyan Domino feltöltőkártyás hívószámot használsz, melyet korábban havi díjas szerződésről váltottál át, akkor sajnos előfordulhat, hogy az online adategyeztetés során átmeneti hiba áll fenn. Kérjük, hogy az online adategyeztetést egy későbbi időpontban, kb. egy hét múlva próbáld meg ismét.

Utoljára frissítve: 2023. január 10.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!