Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek
Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek

GYAKORI KÉRDÉSEK

Megtarthatom az e-mail címemet, a webtárhelyemet és a telefonszámomat?

  • Amennyiben nem változik meg az áthelyezés során a díjcsomagod, az e-mail címedet és a webtárhelyedet minden további nélkül használhatod az új lakcímeden is.
    Abban az esetben, ha megváltozik a díjcsomagod, előfordulhat, hogy új postafiókot kell beállítani és webtárhelyed megszűn. A költözés után azonban kérheted a régi e-mail címed visszaállítását.
  • Ha azonos primer körzeten vagy díjkörzeten belül költözöl, és nem szükséges a műszaki hozzáférés típusát megváltoztatni, megtarthatod a telefonszámodat. Például, ha Székesfehérvárról Bodajkra költözöl, akkor meglévő 22-es körzetszámú telefonszámodat magaddal viheted az új címre.
    Kivételt képez a 23-as és a 26-os primer körzet, melyekben a saját számos áthelyezésre primer körzeten belül is csak akkor kerülhet sor, ha a régi és az új felszerelési hely is azonos agglomerációs vagy agglomeráción kívüli besorolásba esik, azaz egy díjkörzetben van.

Utoljára frissítve: 2022. november 29.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!