GYAKORI KÉRDÉSEK

Mire érdemes figyelni a nyilatkozatok megtételénél illetve módosításánál?

A 2018. május 18. után az adott MT ügyfél-azonosító alatt kezelt valamennyi egyedi előfizetői szerződés tekintetében egységesen tehető nyilatkozat felhasználási célonként, azaz ha pl. egyazon MT ügyfél-azonosító alatt 2 db mobil havi díjas előfizetés és 1 db Domino feltöltőkártyás előfizetés van, akkor az adott MT ügyfél-azonosító vonatkozásában tett nyilatkozatok mindhárom előfizetésre egyöntetűen érvényesek lesznek.

Ez nem csak a meglévő szerződésekre vonatozik, hanem az újonnan kötött szerződésekre is, azaz ha már van valamilyen előfizetői szerződés adott ügyfél nevén és egy új előfizetést kíván kötni, akkor eldöntheti, hogy az új szerződés a korábbiakkal együtt a meglévő MT ügyfél-azonosító alatt, vagy önállóan legyen kezelve.

Minden esetben az utoljára tett nyilatkozati érték (hozzájárulás vagy elutasítás) kerül elmentésre egyazon MT ügyfél-azonosító vonatkozásában.

A nyilatkozattétellel kapcsolatos további szabályok az ÁSZF 5. sz. mellékletében, illetve Adatkezelési tájékoztatónkban olvashatók.

Utoljára frissítve: 2023. április 11.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!