GYAKORI KÉRDÉSEK

Beüzemelés után mit kell tennem a korábban használt eszközzel?

Az új eszköz átvételét követő 8 munkanapon belül a régi eszközt vissza kell küldened, amit kétféle - díjmentes - módon tehetsz meg:

  • Feladhatod bármely csomagfeladási lehetőséget kínáló postán, ahol külön erre a célra biztosított, előre megcímzett dobozt kérhetsz. A csomagra neked csak az otthoni internetszolgáltatásod MT-azonosítóját kell ráírnod, amelyet számla első oldalán találsz meg.
    Kérjük, hogy a régi készüléket és annak tápegységét is helyezd be a dobozba, majd csomagold be a dobozban található "Home Gateway visszaküldési tájékoztató"-val együtt. A postai szolgáltatás díjmentes!
  • Választhatod futár általi visszaküldést is:  ide kattintva - megadva az eredeti GLS csomagszámot, melyet az új eszköz csomagolásán, a fóliára matricázva találsz meg - kérheted a régi eszköz elszállítását otthonodból, vagy akár az eredeti címet módosítva a munkahelyedről, ahogyan számodra kényelmes.
    Kérjük, hogy a régi készüléket és annak tápegységét abba a dobozba helyezd be, amelyikbe az újat kaptad, majd csomagold be a dobozban található "Home Gateway visszaküldési tájékoztató"-val együtt.

Fontos! Kizárólag a Magyar Telekom által biztosított eszközöket kell visszaküldened.

Utoljára frissítve: 2020. július 2.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!