2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Telekom készülékkedvezmény információk, igénybevételi feltételek:

A Telekom készülékkedvezményt akkor veheted igénybe, ha új vagy meglévő* Telekomos szolgáltatásaidra egy időben vállalsz két év hűséget, mellyel egy hűségcsoportot alkotsz, így a szolgáltatásonként járó kedvezmények és az esetleges extra készülékkedvezmény összeadódnak, és ezzel egy összevont készülékkedvezmény összeg kerül megállapításra. A kedvezményt egyidejűleg egy, de akár több készülék kedvezményes megvásárlására is fordíthatod.

A kedvezmény mértékét befolyásolja a hűségcsoportba bevont előfizetésekre vállalt költési szinted, az egyes díjcsomag típushoz és kombinációhoz tartozó kedvezmény, a választott készülék típusa, valamint az előfizető részére a kedvezmény számításának időpontjában elérhető további extra készülékvásárlási kedvezmények összege. Előleg megfizetése szükséges lehet. Egy hűségcsoportba maximum egy otthoni és egy mobil folyószámla rendezhető, melyeknek az előfizetője és számlafizetője azonos személy. Nem szükséges minden új vagy meglévő szolgáltatást egyszerre egyetlen hűségcsoportba vonni, de egy előfizetés egy időben csak egy hűségcsoportnak lehet a része. Egy hűségcsoportba legalább egy, és legfeljebb 12 otthoni szolgáltatás és/vagy mobil szerződés vonható be.

A www.telekom.hu oldalon található kedvezményösszeg tájékoztató jellegű, mely alapján jelezheted, hogy szeretnéd igénybe venni a kedvezményt, de ez nem minősül konkrét ajánlattételnek. Ezt követően munkatársaink felveszik a kapcsolatot veled és rögzítik a megrendelésedet. Ha a meglévő szolgáltatásaidat szeretnéd egy hűségcsoportba rendezni és ehhez 2 éves hűséget vállalsz a készülékkedvezmény igénybevételéhez, akkor ezt ügyintézőink segítségével intézheted bármely Telekom üzletünkben vagy telefonos ügyfélszolgálatunkon. Ha a hűségcsoportba rendezéssel egyidőben új otthoni előfizetést is szeretnél, akkor ügyintézőink bármely Telekom üzletben vagy a telefonos ügyfélszolgálatunkon is tudnak segíteni. Amennyiben egy hűségcsoportba újonnan vásárolt havi díjas mobil előfizetést is be szeretnél vonni, úgy azt csak Telekom üzleteinkben tudod elintézni.

Fontos tudnod, hogy a készülékajánlatot azon lakossági ügyfeleinknek biztosítjuk, akik az Általános szerződési feltételek szerinti fizetőképességi vizsgálatnak megfelelnek.

*Amennyiben meglévő szolgáltatásaidra korábban már vállaltál hűséget, a készülékvásárlási kedvezményt úgy veheted igénybe, ha a szolgáltatásaidra új 24 hónapos határozott időtartamú szerződést kötsz. Ebben az esetben az eredeti határozott időtartamú szerződés megszüntetése miatti számított kötbér az igénybe vehető kedvezmény összegét fogja csökkenteni.

Kiegészítő információk:

  • Hűséget vállalhatsz egy vagy több mobil és otthoni szolgáltatásra (hűségcsoportba vonva) és azok költési szintjére. A költési szint a választott díjcsomagok együttes havidíjának összege (kedvezmények nélkül). Költési szinteden belül hűségidő alatt is változtathatod a díjcsomagodat, havonta egyszer díjmentesen. Ha a vállalt költési szinted alá váltasz, kötbért kell fizetned.
  • Ha az otthoni szolgáltatások esetén létesítés szükséges, akkor a megvásárolt eszközt a sikeres létesítést követően kapod meg a Telekom által szerződött futárcégtől.
  • A kedvezményes készülékajánlat visszavonásig vagy a Telekom aktuális készülék portfóliójából a készlet erejéig érvényes. Amennyiben a készülék kedvezményekkel csökkentett vételárát meghaladja az igénybe vehető kedvezmény, a fennmaradó kedvezmény felhasználható más készülékre vagy tartozékra, de csak az adott vásárlási folyamaton belül. Az ebben a folyamatban fel nem használt készülékkedvezmény elveszik, később nem használható fel. 

Magenta 1 kiegészítő információk:

1) Díjmentes TV és film opció
A Magenta 1 ügyfeleknek díjmentes a TV és film opció, melynek használatával a Telekom TV GO és az HBO Max szolgáltatás saját tartalmának használata nem csökkenti az Előfizető csomagjának benne foglalt adatmennyiségét belföldön. (Pl. a műsorújság, a film összefoglaló böngészése csökkenti.)

Átmeneti tartózkodás esetén az EU-ban is használható a Telekom TV GO, de ott a tartalmak megtekinthetőségéhez megfelelő adat díjcsomag szükséges, illetve a használat csökkenti a csomagban foglalt adatmennyiséget. A Magenta 1 kedvezménycsomag megszűnése esetén a havi díjas „TV és film adatopció” díjazására az ÁSZF-ben meghatározott mindenkori feltételek irányadók.

2) Díjmentes Családi mobil opció

A Magenta1 ügyfeleknek díjmentes a Családi mobil opció, mely belföldi használat esetén érvényes, maximum 5 mobil hívószámra. A kedvezmény igénybevételéhez a Családi mobil opciót aktiválni kell ügyfélszolgálati pontjainkon, a választott bevonandó mobil számok megadásával A korlátlan beszélgetés a Telekom hálózatán belül, belföldön érvényes.

3) Dupla feltöltési bónusz
A Magenta 1 kedvezménycsomagba történő bevonáshoz az új, vagy már szerződött Magenta 1 előfizetőnek nyilatkoznia szükséges személyes vagy telefonos ügyfélszolgálati pontjaink egyikén, hogy az otthoni és mobil szolgáltatásait személyben azonos előfizetőként veszi igénybe, beleértve a Domino szolgáltatást is, amely ezáltal összeregisztrálásra kerül a Magenta 1 csomaggal. A csoportba maximum 10 Domino hívószám bevonása lehetséges. Ezen előfizetőknek a feltöltési bónusz igénybevételéhez külön regisztráció nem szükséges. A 100 perc feltöltési bónusz hálózaton belüli belföldi beszélgetésre, a feltöltéstől számított 7 naptári napon belül használható fel. Telekom alkalmazáson történő feltöltés esetén a percek mellett további 1GB adatforgalom jár, amely belföldön és EU roaming helyzetben is 7 naptári napon belül használható fel.

4) E-Pack kedvezmény
A mobil és otthoni e-Pack kedvezmény igénybevételének feltétele elektronikus számla igénylése, elektronikus csatornán történő számlafizetés, a számlák időben történő kiegyenlítése. Amennyiben az adott hónapban a feltételek nem teljesülnek, az e-Pack kedvezmény nem érvényesül.

Utoljára frissítve: 2022. április 29.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!