Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!
Technikai okok miatt egyes önkiszolgáló funkciók-bizonyos esetekben-korlátozottan érhetők el. Köszönjük türelmedet és az esetleges kellemetlenségekért elnézést kérünk!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mit érdemes tudnom a Korlátlan közösségi oldalak opcióról és a Korlátlan navigáció szolgáltatásról?

Korlátlan közösségi oldalak opció:

2020.06.01-jétől változik az opció tartalma, így a továbbiakban nem tartoznak az alábbi tartalmak a szolgáltatásba: LinkedIn, MySpace, Snapchat, Twitter, Tumblr, Badoo, Foursquare, Pinterest, Regram.

2020.06.01-jétől az opcióval belföldön korlátlanul használható a következő közösségi oldalak szöveges és képi megjelenítésű tartalmai akár böngészőből, akár okostelefonon mobilalkalmazásban: Facebook, Instagram.

Nem használható korlátlanul a közösségi oldalakon megjelenített beágyazott, de külső oldalakon lévő tartalmak forgalma, különösen hang és videó állományok letöltése vagy megtekintése.

A Korlátlan közösségi oldalak opció féltörthavi számlázású.


Korlátlan Navigáció opció:

2020.06.01-jétől változik az opció tartalma, így a továbbiakban nem tartozik az alábbi tartalom a szolgáltatásba: Applemaps.

2020. 06.01.-jétől az opcióval az előfizető (letöltés után) belföldön korlátlanul használhatja a következő navigációs applikációkat: Waze.

A Korlátlan Navigáció opció féltörthavi számlázású.


(A Korlátlan közösségi oldalak opció és a Korlátlan navigáció szolgáltatás 2017. december 1-je után újonnan értékesíthető havi díjas csomag mellé nem igényelhető, mert a szolgáltatások lezárásra kerültek. Meglévő Korlátlan közösségi oldalak opció és/vagy Korlátlan navigáció szolgáltatással rendelkező ügyfeleink továbbra is tudják használni.)

Utoljára frissítve: 2021. január 15.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!