2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Mi az a Telekom Trezor játék?

A Trezor játék a Telekom meglepetés nyereményjátéka, amely időszakosan jelenik meg az általunk kiválasztott településeken.
A játék részletei online a nyereményjáték regisztrációs felületén és az aktivitásban részt vevő üzletekben érhetőek el.

Játékszabályzat kivonata

  • Az aktuálisan meghirdetett nyereményjátékra vonatkozó érvényes játékszabályzat minden esetben megtalálható a nyereményjáték regisztrációs weboldalán, valamint a résztvevő Telekom üzletekben vagy ideiglenes üzletekben.
  • Online regisztráció esetén a játékos által megadott kapcsolattartási e-mail címre (igény esetén SMS-ben is) küldjük a 8 számból álló titkos, egyedi kódját. Az üzenet tartalmazza az aktuális Telekom üzlet vagy ideiglenes üzlet címét, nyitva tartását és a játék időtartamát is.
  • Minden játékos egy e-mail címmel csak egyszer regisztrálhat a játékba, de legfeljebb 3 db kódot üthet be a trezorba (DM levélben kapott kód, online felületen regisztrált kód, személyes tanácsadó kollégától kapott extra kód, ajánlat meghallgatása esetén).
  • Minden lehetséges kód esetében egy helyszíni regisztrációt követően lehetséges beütni a kapott kódot a Telekom üzletben vagy ideiglenes üzletben fizikailag is kihelyezett Telekom Trezorba.
  • A játékban kizárólag 18 év feletti természetes személy vehet részt.
  • Minden regisztráló részt vehet a játékban, nem csak Telekom ügyfelek. Kivételt képeznek a Telekom dolgozói és hozzátartozói, illetve a nyereményjátékot üzemeltető ügynökség dolgozói és hozzátartozói.
  • Minden játékban a meghirdetett nyereményekkel megegyező számú nyertes kód kerül beállításra, minden játékban garantáltan van ennek megfelelő számú nyertes.
  • A játékleírás minden esetben tartalmazza az aktuálisan megnyerhető készülék(ek) típusát is.

Utoljára frissítve: 2022. június 10.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!