2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!
2022. június 30-ig folyamatosan lekapcsoljuk 3G hálózatunkat! Érdemes ellenőrizned telefonod beállításait, SIM-kártyádat és készüléked képességeit! Itt találsz részleteket!

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan használhatom a mobilinternetet külföldön?

Mobilinternetet az EU zónában, illetve az EU díjzónán kívül is használhatsz, havi díjas és Domino előfizetéssel egyaránt.

Domino előfizetéssel, illetve Mobil S 2017 díjcsomaggal + Költségkontroll opcióval a roaming használat feltétele, hogy SIM-kártyádon aktiváld a roaming szolgáltatást a *104# kóddal, hívásindításként.

EU zónában:

  • Ha havi díjas Mobil díjcsomagjaink egyikével rendelkezel, akkor az internetedet már az EU-ban is használhatod. Az Európai Unió területén való internetezéshez további információkért kérjük, kattints ide. Domino Fix díjcsomagunk EU díjairól itt olvashatsz.
    Havi díjasként ExtraNet opciókkal, Dominósként Domino Mobilinternet csomagokkal növelheted az adatkereted.
  • Nagy-Britannia - a megvalósult Brexit ellenére - 2021. január 1-jétől is az EU díjzónába tartozó országok között marad.
Amennyiben ebben változás következik be, azt a Telekom ÁSZF módosítással - és ahhoz tartozó előfizetői értesítéssel kezeli a jövőben.

EU díjzónán kívül:

  • Havi díjas előfizetőként ide kattintva, Domino előfizetőként pedig itt tájékozódhatsz a feltételekről, és az adott országban elérhető mobil hálózatokról is. Havi díjasként vagy Dominósként a Világ NET 2GB opciót veheted igénybe.

A letölthető roaming adatforgalom alapú szolgáltatásokra vonatkozó zónabesorolást pedig innen érheted el.

A 4G hálózatot világszerte egyre több országban használhatod. Partnereink listáját itt éred el.

Fontos! Külföldi tartózkodás esetén ne felejtsd el bekapcsolni a készülékeden az Adatroaming engedélyezését! A bekapcsoláshoz ide kattintva találsz segítséget.

Utoljára frissítve: 2022. június 20.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!