Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek
Ha telepítéssel járó otthoni szolgáltatást is szeretnél a terméked mellé, a megrendelésedet december 9. 14:00-ig kell leadnod. Részletek

GYAKORI KÉRDÉSEK

Hogyan tudok külföldön SMS-t küldeni/fogadni Dominósként?

A szolgáltatás a Domino roaming bekapcsolásával (*104# hívásindítás) automatikusan aktiválódik.

Az SMS küldésnek külföldön ugyanaz a módja, mint belföldön, figyelj azonban arra, hogy a telefonszámot nemzetközi formátumban add meg.
A készülékedben alapesetben is javasolt nemzetközi formátumban elmentened a telefonszámokat, így SMS küldéskor belföldön és külföldön egyaránt elegendő csak a címzett nevét kiválasztanod, a telefonszámot már nem kell átírni.
Pl. +36301234567, melyben a + (nemzetközi forgalomválasztó) – 36 (országhívó szám) – 30 (körzetszám) – 1234567 (hívószám).

2017. június 15-től roaming többletdíj nélkül, belföldi díjakkal telefonálhatsz és netezhetsz az EU tagországaiban a méltányos használati feltétel erejéig. Az EU díjzónán belül és EU díjzónán kívül érvényes roaming tarifákat, valamint a partner országokat a linkekre kattintva tekintheted meg.

Roaming helyzetben emeltdíjas telefonszámokra SMS-eket, MMS-eket nem lehetséges küldeni.

Amennyiben a Domino egyenleg nem éri el az SMS elküldéséhez elegendő összeget, akkor SMS küldésre a következő feltöltésig nincs lehetőség. Az SMS, MMS fogadása díjmentes.

Egyenleged külföldről is feltöltheted könnyen és gyorsan, számítógépedről a honlapunkon vagy mobilodról, tabletedről a Telekom alkalmazással. A mobilalkalmazás használata külföldön és belföldön, Telekom mobilhálózaton vagy Wi-Fi-ről díjmentes, nem generál adatforgalmat.

Töltsd le a Telekom alkalmazást és töltsd fel bárhonnan az egyenleged:

- az App Store-ból (iPhone-ra és iPad-re) vagy

- a Google Play-ből (androidos telefonra és tabletre).


Utoljára frissítve: 2022. november 7.

Hasznos volt ez a válasz?

Ahhoz, hogy hasznosabb választ adhassunk, szívesen fogadjuk a részletesebb visszajelzést:

Köszönjük a visszajelzésed!