Köszönjük, hogy minket választottál!

Néhány lépésben segítünk neked abban, hogy miként lesz egyszerűbb az életed Telekom előfizetőként. Ismerd meg kedvezményeinket és az előfizetésedben rejlő nagyszerű lehetőségeket is!

Kép leírása: Telekom fiók

Online egyszerűen kezelheted előfizetésedet

Telekom fiókodhoz az összes otthoni és mobil-előfizetésedet hozzáadhatod, így például a Telekomtól igénybe vett szolgáltatásaid számláit egy helyen láthatod és befizetheted.

Kép leírása: Telekom alkalmazás

Ügyeidet akár a mobilodon is elintézheted

A díjmentes Telekom alkalmazással a mobilodon könnyedén megnézheted aktuális egyenlegedet és adatforgalmadat, befizetheted számláidat és szolgáltatásokat aktiválhatsz.

Kép leírása: e-számla

Legyél ePack-es, hogy még több időd maradjon arra, ami fontos neked!

Igényelj elektronikus számlát és számlafizetést a papír alapú helyett és automatikus kedvezményt biztosítunk havi díjadból. Az új számla kiállításáról így e-mailben értesítünk, amit a Telekom fiókban bármikor megtekinthetsz, illetve befizethetsz.

Kép leírása: media neve

Előfordul, hogy több netre lenne szükséged?

Ha még fordulónap előtt elfogy a mobilneted, de tovább neteznél, kapcsold be eseti adatbővítő opciónkat. A legegyszerűbben ezt a Telekom alkalmazásban teheted meg.

Kép leírása: media neve

Gyakran kifutsz az előfizetésedbe foglalt percekből?

Válassz új Mobil díjcsomagjaink közül, akár korlátlan havi díjas csomagot, hogy bátrabban használhasd mobilodat telefonálásra vagy SMS-küldésre.

Kép leírása: media neve

Ha még nem tetted, biztosítsd telefonodat!

A készülékbiztosítás nagy segítség lehet. Megelőzheted, hogy hirtelen nagy kiadásod legyen, ha értékes mobilod eltörik, elázik az esőben vagy ellopják. Már havi 390 Ft-tól!

Kép leírása: media neve

Hallgasd korlátlanul kedvenc zenéidet online a Telekomnál!

A Telekom Zene opciójával havi 990 Ft-ért, belföldön korlátlan netet adunk az Apple Music, a Spotify, a Deezer és a Tidal zeneszolgáltatásokban elérhető zeneszámok meghallgatásához.

Kép leírása: media neve

Fiatal opcióval +2 GB belföldön és az EU-ban is felhasználható netet adunk ajándékba.

18-25 év között minden hónapban + 2 GB mobilinternetet adunk neked ajándékba. A kedvezményt bármely mobil díjcsomag és Net adatdíjcsomag kombinációja, illetve Net alap (1 GB), Net 3 GB, Net 6 GB vagy Net 15 GB esetén felhasználható.

Kapcsolat kártya

Vásárolj, szórakozz kedvezményesen!

Partneri kedvezmények országszerte, a Telekom alkalmazásban elérhető virtuális Kapcsolat kártyával.