Díjmentes fizetési könnyítés kérése két, 2018. októberi beérkezési határidős számla miatt

2018. október 1-jétől megváltozik az otthoni szolgáltatásokra vonatkozó számlák befizetésének beérkezési határideje, vagyis az a határidő, ameddig a számla összegének be kell érkeznie hozzánk.
Az eddigiektől eltérően a jövőben a számlák ellenértéke tárgyhó végén válik esedékessé. Az átállás következtében ebben a hónapban két, Telekom otthoni szolgáltatásra vonatkozó számla fizetési határideje esik 2018. októberre - egy a hó elején, egy pedig a hó végén -, amelyek a 2018. augusztusi, valamint a szeptemberi időszak tételeit tartalmazzák. A fentiek miatt, a két, októberben esedékes havi számla befizetésének megkönnyítése érdekében az október elején esedékes havi számla bruttó végösszegéből 5%-ot jóváírunk, csökkentve ezáltal a hónap során befizetendő díjakat. A jóváírás a második, október végén rendezendő havi számla összegét fogja csökkenteni.

Ha a jelenlegi átállás fizetési nehézséget okoz számláid kiegyenlítésében, az alábbi űrlap kitöltésével és elküldésével díjmentes fizetési könnyítést kérhetsz.

MT-ügyfélazonosító a Telekomnál használt ügyfélazonosító, mely a számla első lapjának bal oldalán található.
Az MT-ügyfélazonosító megadása kötelező. Az MT-ügyfélazonosító egy 9 számjegyből álló egyedi számsor.
MT-ügyfélazonosító a Telekomnál használt ügyfélazonosító, mely a számla első lapjának bal oldalán található.
Az MT-ügyfélazonosító megadása kötelező. Az MT- ügyfélazonosító egy 9 számjegyből álló egyedi számsor.
Az értesítés érdekében kérjük, pontos elérhetőséget adj meg!
+36
A telefonszám megadása kötelező. Nem megfelelő formátum.

A megadott hívószám és MT-ügyfélazonosító kezelése az előfizetői szerződés teljesítéséhez kapcsolódóan abból a célból történik, hogy feldolgozzuk a számlafizetés-könnyítési igényedet, illetve hogy a telefonszámra SMS-értesítést küldjünk az igény elbírálásáról. Az adatkezeléssel kapcsolatos további tájékoztatás a www.telekom.hu/adatvedelmi-tudnivalok oldalon érhető el. A megadott adatokat a fenti célból az igény elbírálásáig, illetve az erről történő értesítés megtörténtéig kezeljük.

* A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Kérésedet megkaptuk!

Igényed feldolgozását követően- várhatóan 48 órán belül - SMS-értesítést küldünk.