Egyenlegfeltöltés Mobilbank alkalmazáson keresztül

Egyenlegfeltöltési módok:

Ha nem szeretnél kimozdulni otthonról, vagy külföldön vagy és elfogyott az univerzális egyenleged, a lehető legkényelmesebb módon, saját telefonod menürendszerének segítségével, a Budapest Bank Mobilbank szolgáltatásán keresztül is feltöltheted saját vagy barátaid, családtagjaid egyenlegét. A szolgáltatás igénybevételéhez rendelkezned kell érvényes a Budapest Bankkal kötött Mobilbank Extra szerződéssel és Mobilbank szolgáltatásra képes dinamikus SIM-kártyával. Részletekről a Multibank szolgáltatás tájékoztatója nyújt felvilágosítást. Mobilbank Extra szerződés kötésére a Budapest Bank fiókokban, SIM-kártya cserére a Telekom üzletekben van lehetőség az aktuális díjszabásnak megfelelően.

Ilyen egyszerűen működik

1

Lépj be telefonodon a "Telekom" (előtte: T-Mobile) majd a "Bank" szolgáltatás menübe és válaszd ki a "Feltöltés" menüpontot.

2

Válaszd ki, hogy saját vagy más egyenlegét szeretnéd-e feltölteni.

3

Ha másét: add meg a feltölteni kívánt telefonszámot.

4

Add meg, hogy melyik bankkártyáról kívánod kiegyenlíteni a feltöltés ellenértékét és hogy milyen összegben kívánod feltölteni.

5

A jóváhagyást követően az univerzális egyenleg megnöveléséről a feltöltött számra, az átutalás sikerességéről a feltöltést kezdeményező telefonszámra tájékoztató SMS-t küldünk.

Választható címletek

1 500 Ft

180 nap rendelkezésre állási idő 1

2 500 Ft

366 nap rendelkezésre állási idő

5 000 Ft

366 nap rendelkezésre állási idő

10 000 Ft

366 nap rendelkezésre állási idő

15 000 Ft

488 nap rendelkezésre állási idő

Áfás számla igénylése

Áfás számlát kizárólag az univerzális egyenleg felhasználásáról tudunk kiállítani. Áfásszámla-igényed esetén kérjük hívd a Domino központot a 1777-es telefonszámon (a magyar nyelvű menüben a # gomb megnyomása után válaszd a Jelszóval védett szolgáltatások / Mobil vásárlásról havi számla igénylése menüpontot). A számlát adott telefonszámhoz tartozó névre és címre állítjuk ki, majd postai úton juttatjuk el hozzád.

Az univerzális egyenlegfeltöltés során elküldött SMS-ek díjmentesek, azokért Telekom díjat nem számít fel!

Az univerzális egyenleg online feltöltése

Töltsd fel univerzális egyenlegedet
honlapunkon egyszerűen, gyorsan!

  • Fizess bankkártyával, az OTP biztonságos rendszerén keresztül.
  • A feltöltött egyenleg azonnal a rendelkezésedre áll.
  • Az oldal használatáért kezelési költséget nem
    számolunk fel.

Univerzális egyenleg feltöltés