Milyen az új „tipikusan magyar”?

Itt az alkalom, hogy leszámoljunk a bénító gondolatokkal és a kifogásokkal. Az ország legjobb mobilhálózata* és a digitális világ inspiráló megoldásai kezedbe adják a lehetőséget, a Most Generáció pedig mutatja az utat. Az On the Spot csapata által készített videókban bemutatjuk azokat, akik már megmutatták, hogyan lehet más a tipikusan magyar gondolkodás.
Keszthelyi Vivien
a világ legfiatalabb háromszoros túraautó-bajnok pilótája
Lévay György
a magyar mérnök, aki saját robotkezét fejleszti
Barabási Albert László
a világhírű magyar hálózatkutató
Dr. Wenzel Klára
a színtévesztés korrigálásának magyar úttörője
Axente Vanessa
a világ egyik legkeresettebb magyar szupermodellje
Huszár testvérek
az ambíciókat sikerre váltó kreatív-alkotó testvérpár

Lévay György

„A technológia mai állása mellett bármilyen információ elérhető bárhonnan másodpercek alatt. A vilag legjobb egyetemei ingyen osztják meg tanóráikat a YouTube-on, könyvek es oktató videók ezreihez lehet feltétel nélkül hozzáférni. Sosem volt még olyan lehetőség az önfejlesztésre, mint most.
Itt az idő, hogy felülírjuk azt a magyar kultúrában mélyen gyökerező cinizmust, ami azt mondtatja velunk, hogy “úgysem lehet jobb”! Meg kell változtatnunk a hozzáállásunkat a világhoz. Örömmel csatlakoztam a Telekom márkakampányához, mert így aktívan ki tudok állni a szemléletváltás szükségessége mellett.
A legfontosabb, hogy újra definiáljuk, mit jelent sikeresnek lenni. Ahelyett, hogy az ismert emberek média által közvetített “sikereit” próbálnánk hajszolni, meg kell találnunk a saját környezetünkben és életünkben a siker lehetőségét.
Fontos, hogy legyen egy nagyobb, távolabbi célunk, de fel kell ismernünk, hogy minden apró lépés számít. Minden egyes tett, ami közelebb visz a céljainkhoz, már önmagában is siker.”

Mit jelent a Most Generáció?

Nincs tüneményesebb kor, mint a Most. Ahelyett, hogy a jövőt fürkésszük, ideje észrevennünk a Most lehetőségeit. Hiszen ez már sokkal több annál, hogy bárkivel kapcsolatba léphetsz a világon. Az internet valósággá vált: ma már a kanapédon ülve tanulhatsz egy másik kontinens legjobb tanárától, és kirakatként használhatod milliók telefonkijelzőjét, hogy eladd az addig garázsban rejtegetett találmányod.
Az összekapcsolt világ lenyűgöző, az okos városoktól a közlekedési eszközök megosztásán vagy a VR-diagnosztizáláson át egészen a drónos házhozszállításig. Akik megértették, hogy a digitális eszközök képesek az életükben pozitív fordulatot hozni, akik meglátták a digitalizációban a lehetőségeket, máris a Mostban vannak, ők máris a Most Generáció tagjai. A Most Generációnak bárki tagja lehet.
Nem számít, mikor születtél, hol élsz, mi a foglalkozásod, ha a digitális világra sorsfordító pozitív erőként tekintesz, és a digitális eszközöket okosan használva a saját boldogulásodra, fejlődésedre fordítod azokat, te is tagja vagy a Most Generációnak. A jövő ígéretét a Most csak akkor teljesíti be, ha mindenki részt vesz benne.
A Telekom mindenkihez eljuttatja a digitális világ vívmányait a saját technológiai igényeinek megfelelően, hogy senki ne maradjon ki a Mostból. Ez azt jelenti, hogy mindig kihasználjuk a lehetőségeinket. Azt jelenti, hogy a lehető legjobbat hozod ki magadból. Hogy átléped a korlátaidat a már most is elérhető technológiák segítségével.
Mert a digitális világ tüneményeivel mindenki könnyebben boldogulhat az életben.

Még több információ itt!
Hasonlóbbak vagyunk, mint gondolnád!
Ez itt a Most Generáció!
Dani története
Áron, a háromlábú kutya

Most Generáció: nem kor kérdése!

Számos példát találunk a környezetünkben arra, hogy ha valaki nyitott az újra, bátor és tettrekész, képessé válhat arra, hogy a digitalizáció segítségével előrelépjen. A Most Generáció nem korkérdés, ezt be is bizonyították az Orosházi Nyugdíjasklub tagjai, akik Jolcsi néni vezetésével, és két YouTuber, Kiss Imi és Hunboxing Zsolti mentorálása mellett addig gyakorolták az online játékokat, amíg eljutottak a PlayIT-re, és ott lenyűgöztek mindenkit. Hagyd hátra a korlátaidat, lépj ki a komfortzónádból, és csatlakozz Te is a Most Generációhoz!
Tablettel segít a BookR Kids
Szász Kitti és az internet
Nyugdíjasklubból Senior Gamer csapat
Jolcsi néni, a nyugdíjas Most Generációs