Milyen az új „tipikusan magyar”?

Itt az alkalom, hogy leszámoljunk a bénító gondolatokkal és a kifogásokkal. Az ország legjobb mobilhálózata* és a digitális világ inspiráló megoldásai kezedbe adják a lehetőséget, a Most Generáció pedig mutatja az utat. Az On the Spot csapata által készített videókban bemutatjuk azokat, akik már megmutatták, hogyan lehet más a tipikusan magyar gondolkodás.
Keszthelyi Vivien
a világ legfiatalabb háromszoros túraautó-bajnok pilótája
Lévay György
a magyar mérnök, aki saját robotkezét fejleszti
Barabási Albert László
a világhírű magyar hálózatkutató
Dr. Wenzel Klára
a színtévesztés korrigálásának magyar úttörője
Axente Vanessa
a világ egyik legkeresettebb magyar szupermodellje
Huszár testvérek
az ambíciókat sikerre váltó kreatív-alkotó testvérpár

Axente Vanessa

„Több önbizalomra és pozitív szemléletre van szükség, arra, hogy elhiggyék az emberek, itthonról is lehet sikeresnek lenni. Bízom benne, hogy egyre többen felismerik, mennyi kiaknázatlan lehetőség van körülöttünk, csak meg kell látni és bátran megragadni ezeket.
Hogy mi a siker kulcsa? Merjetek nagyot álmodni, fogjatok hozzá a megvalósításhoz szenvedéllyel, és tartsatok ki az elhatározásotok mellett! Nekem sokat segített a barátok és a család támogatása is.
Tartsunk össze, és bíztassuk egymást, és máris közelebb kerülhetünk az elérhetetlennek tűnő célokhoz is.”

Mit jelent a Most Generáció?

Nincs tüneményesebb kor, mint a Most. Ahelyett, hogy a jövőt fürkésszük, ideje észrevennünk a Most lehetőségeit. Hiszen ez már sokkal több annál, hogy bárkivel kapcsolatba léphetsz a világon. Az internet valósággá vált: ma már a kanapédon ülve tanulhatsz egy másik kontinens legjobb tanárától, és kirakatként használhatod milliók telefonkijelzőjét, hogy eladd az addig garázsban rejtegetett találmányod.
Az összekapcsolt világ lenyűgöző, az okos városoktól a közlekedési eszközök megosztásán vagy a VR-diagnosztizáláson át egészen a drónos házhozszállításig. Akik megértették, hogy a digitális eszközök képesek az életükben pozitív fordulatot hozni, akik meglátták a digitalizációban a lehetőségeket, máris a Mostban vannak, ők máris a Most Generáció tagjai. A Most Generációnak bárki tagja lehet.
Nem számít, mikor születtél, hol élsz, mi a foglalkozásod, ha a digitális világra sorsfordító pozitív erőként tekintesz, és a digitális eszközöket okosan használva a saját boldogulásodra, fejlődésedre fordítod azokat, te is tagja vagy a Most Generációnak. A jövő ígéretét a Most csak akkor teljesíti be, ha mindenki részt vesz benne.
A Telekom mindenkihez eljuttatja a digitális világ vívmányait a saját technológiai igényeinek megfelelően, hogy senki ne maradjon ki a Mostból. Ez azt jelenti, hogy mindig kihasználjuk a lehetőségeinket. Azt jelenti, hogy a lehető legjobbat hozod ki magadból. Hogy átléped a korlátaidat a már most is elérhető technológiák segítségével.
Mert a digitális világ tüneményeivel mindenki könnyebben boldogulhat az életben.

Még több információ itt!
Hasonlóbbak vagyunk, mint gondolnád!
Ez itt a Most Generáció!
Dani története
Áron, a háromlábú kutya

Most Generáció: nem kor kérdése!

Számos példát találunk a környezetünkben arra, hogy ha valaki nyitott az újra, bátor és tettrekész, képessé válhat arra, hogy a digitalizáció segítségével előrelépjen. A Most Generáció nem korkérdés, ezt be is bizonyították az Orosházi Nyugdíjasklub tagjai, akik Jolcsi néni vezetésével, és két YouTuber, Kiss Imi és Hunboxing Zsolti mentorálása mellett addig gyakorolták az online játékokat, amíg eljutottak a PlayIT-re, és ott lenyűgöztek mindenkit. Hagyd hátra a korlátaidat, lépj ki a komfortzónádból, és csatlakozz Te is a Most Generációhoz!
Tablettel segít a BookR Kids
Szász Kitti és az internet
Nyugdíjasklubból Senior Gamer csapat
Jolcsi néni, a nyugdíjas Most Generációs