Általános feltételek: Befektetői kapcsolatok

Copyright

A Befektetői kapcsolatok weblapot a Portfolio-TeleTrader Kft. / TeleTrader Software AG fejlesztette ki. Az árfolyamadatokat a Portfolio-TeleTrader Kft. / TeleTrader Software AG biztosítja.Minden árfolyamadat késleltetve jelenik meg. A késleltetés mértéke az adott értéktőzsde szabályaitól és az értékpapír típusától függ. A késleltetés általában 15 perc vagy több. Minden szerzői- és egyéb szabadalmi jogok - így a webhely kialakítására, a forrásszövegekre, a felhasznált szoftverekre és a tartalomra vonatkozó jogok - tulajdonosa a Portfolio-TeleTrader Kft. / TeleTrader Software AG, illetve az egyes esetekben külön feltüntetett szállító vagy gyártó.
A webhely, a tartalom, vagy a reprezentációs eszközökkel létrehozott és megjelenített eredmények részben, vagy egészben történő lehívása, másolása, tárolása és átalakítása kizárólag személyes használatra lehetséges, üzleti célokra való felhasználása tilos. A szerzői jogra és a védjegyekre vonatkozó információk nem módosíthatók és nem távolíthatók el. Minden tevékenységhez, ami túlmutat a fent leírtakon, a Portfolio-TeleTrader Kft. / TeleTrader Software AG előzetes írásbeli engedélye szükséges.
A tartalom továbbítása, reprodukálása, terjesztése, értékesítése, publikálása, vagy sugárzása szigorúan tilos, hacsak a Portfolio-TeleTrader Kft. / TeleTrader Software AG külön írásban nem ad erre engedélyt.

Felelősség elhárítása - garanciák és kötelezettségvállalás

A Portfolio-TeleTrader Kft. / TeleTrader Software AG semmilyen formában nem garantálja, hogy a megjelenített tőzsdei és gazdasági adatok, indexek, árak, hírek, általános piaci adatok és egyéb tartalmak a valóságnak megfelelnek, teljesek és pontosak, de mindent megtesz a pontos tájékoztatás érdekében.
A Portfolio-TeleTrader Kft. / TeleTrader Software AG vagy az adatszolgáltató SOHA, SEMMILYEN FORMÁBAN NEM TEHETŐ FELELŐSSÉ A JELEN SZERZŐDÉSBŐL SZÁRMAZÓ VAGY AHHOZ KAPCSOLÓDÓ ESETI, KÖZVETLEN, KÜLÖNLEGES VAGY KÖZVETETT KÁROKÉRT. (BELEÉRTVE A KÖVETKEZŐKET, DE NEM KIZÁRÓLAG EZEKRE KORLÁTOZVA: PROFITVESZTESÉG, ÜZLETI VESZTESÉG, ILLETVE A SZOLGÁLTATÁS MEGSZAKADÁSA, KÉSÉSE VAGY EGYÉB HIBÁJA MIATT BEKÖVETKEZŐ KÁR), MÉG AKKOR SEM, HA A Portfolio-TeleTrader Kft. / TeleTrader Software AG vagy az adatszolgáltató TUDATÁBAN VANNAK ENNEK AZ ESHETŐSÉGNEK, VAGY FIGYELMÜKET ELŐZŐLEG FELHÍVTÁK RÁ.
A weblapon megjelenített tőzsdei és gazdasági adatok, indexek, árak, hírek és általános piaci adatok, valamint a reprezentációs eszközökkel generált és megjelenített eredmények csak a Befektetői kapcsolatok webhely látogatóinak tájékoztatását szolgálják, és nem tekinthetők befektetési, pénzügyi, adózási, jogi vagy egyéb tanácsnak.

Egyéb feltételek

A Befektetői kapcsolatok webhelyről történő információ lehívása csak olyan formában történhet, ami nem csorbítja a Befektetői kapcsolatok honlap használatát.
Jelen webhelyre mutató hivatkozás más webhelyekről kizárólag a Portfolio-TeleTrader Kft. / TeleTrader Software AG előzetes írásbeli engedélyével hozható létre. Különösen jogszerűtlen Befektetői kapcsolatok webhelyének, vagy a webhely tartalmának hiperhivatkozással történő keretszerű (frame) bármilyen megjelenítése más webhelyeken.